Hejsan!
Nu är jag hemma igen efter en av de bästa veckorna i mitt liv. Längtar redan tillbaka, men samtidigt är det skönt att vara hemma. Här kommer en blandning av bilder från veckan.

Kram på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet är bra här i Muro. Värmen ligger på och vi har det väldigt kul. Igår var vi på en fest för att fira Elisas kompis. Det var superkul. I morgon ska vi åka till en lite större stad för att shoppa vilket jag ser fram emot mycket. Det blir mestadels bilder under denna resa för just här beskriver bilderna ner än tusen ord.

Kram på er!

Likes

Comments

Hej!

I morgon är en stor dag. Jag beger mig ut på semester helt ensam för första gången. Jag ska åka till min spanska kompis Elisa som bor i Muro del Alcoy. Jag lärde känna Elisa för 2,5 år sen när jag var med i ett EU-projekt. Under projektet åkte vi ner till Spanien och bodde hos varsin tjej. Jag bodde alltså hos en tjej som heter Elisa och vi kom varandra väldigt nära och har hårt kontakten över nätet. I vintras bestämde vi att jag skulle komma och hälsa på henne och i morgon går planet. Jag har känsla av att denna vecka kommer bli en av de bästa i mitt liv. Inläggen kommer bli lite roligare denna veckan med fina miljöer, roliga äventyr och fantastisk god mat.

Kram på er!

Likes

Comments

Hej!

Idag kom mamma och hämtade mig hos Anton vid halv två för att vi skulle ha en dag på stan. Vi parkerade bilen vid Ullevi och gick sedan genom Heden in mot stan. Som jag nämnt tidigare så älskar jag att gå genom Heden när det är Partille och Gothia cup. Väl inne i stan så valde vi att äta lunch på en Italiensk resturang. Jag tog en Ceasarsallad och mamma tog en risotto. Efter maten gick vi i massa affärer och snackade och allt mellan himmel och jord. Mitt i allt pratande så blev det lite shopping i form av två par högmidjade shorts. Lägger upp bild på de lite senare. Som sagt så hade jag en grymt bra dag och jag hoppas ni hade desamma.

Kram på er!

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag varit inne i stan hela dagen med Max. Max är min morbror och vi har haft det jättemysigt. Det är ju Partille cup denna veckan vilket betyder att stan är fylld med människor, skratt och fest. Älskar att vara i stan då. Jag och Max köpte lite goda grejer och gick runt på Heden för att kolla på folk och lite matcher. En grym dag med andra ord.

Kram på er!

Likes

Comments