Landade i likenäs igår, innan jag och Linus skulle besikta folkracebilen så skulle den såklart till och krångla, men Linus fixade det 👍🏻 vi gjorde inte så mycket mer igår, kollade runt lite och sen gick vi och la oss.

Tävlingen började 10.00 idag, jag gick såklart upp i sista sekunden för att jag var så trött 😉 första heatet gick inte så bra, bilen gick inte bra och det blev ev fjärde plats. Efter lite skruvning så gick bilen bra och det blev en vinst. Sedan blev det en andra placering och nu ska Linus snart i sista, imorgon blir det något heat och sedan finaler 😊 efter sista heatet ska vi lägga oss och se på film och bara mysa, varit en lång dag 😴 puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har som sagt varit i Mora med Linus idag, släpa med honom i några affärer så åt vi ute , jättemysigt 😘 vi åkte även och hälsade på Linus gamla fosterfamilj, goare människor får man leta efter! Efter att ha suttit där i nån timme så åkte vi upp till donken och köpte lite gott och sedan åkte vi hem.

När vi kom hem så åkte vi och hämtade Linus stol som han ska ha i folkracebilen, för imorgon bär det av mot likenäs för tävling hela helgen! 👍🏻 nu har vi precis lagt oss och ska sova till en film, för imorgon är det skola i vanlig ordning. Godnatt puss!

Likes

Comments

Sitter just nu på privatjuridiken, slutar runt kl 13.00 och då ska jag och Linus åka till Mora och gå i lite affärer och mysa. Är ju trots allt lönedag idag 😉 lär ha lite grejer till bilen och sen hoppar det väl ner lite mer grejer i korgen som vanligt 😁 puss!

👆🏻 puckopojkvän nöjd med bygghjälmen, radio å allt 😂

Likes

Comments

Då var tredje året igång och jag har som vanligt inte uppdaterat ett skit, men har jobbat för fullt i sommar och inte riktigt haft tid. Folkrace tävlingar hit och dit, jobb hit och dit och ja.. fullt upp som sagt. Men nu är jag tillbaka i skolan, tredje året, både taggad och nervös, men hittills verkar det som att jag klarar det. Massa nya ämnen och gymnasiearbete på gång.

Var igår till Älvdalen på träningsmatch, Leksand - Mora, vi förlorade 2-1 men det var en bra match. Och det var ju som sagt bara träningsmatch. Sedan åkte jag och Alexandra på donken och vi var väl hemma runt halv 12 inatt.

Nu sitter jag på filosofin och sedan ska jag hem och mysa med Linus, trött idag!

Ska prova hålla bloggen vid liv den här gången! Puss 😘


Kommer lite bilder senare!

Likes

Comments

Har nyss kommit hem från Lima, Linus ska köra folkrace idag så han å hans pappa åkte upp igår å sov i husvagnen. Hade inte så mycket att göra så följde väl med 😊 ska väl snart duscha och börja fixa lite inför balen. Puss!

Likes

Comments

Är i Mora med Björne och min lillebror och ska försöka hitta skor till balen som är imorgon. Min klänning kom igår, som tur är! Sitter just nu och väntar på att få komma in hos tandläkaren och sedan ska vi väl åka ner till Malung igen 😊 puss!

Likes

Comments

Helt plötsligt så blev det juni och det är snart sommarlov. Eller ja, blir väl inte så hemskt mycket sommarlov för mig eftersom jag jobbar nästan hela sommaren. Har fått jobb på Hemtjänsten i Lima och jag trivs jättebra där! Dock så ligger det en bit ifrån Malung, men att åka bil en halvtimme fram och tillbaka gör mig ingenting. Har för övrigt inte gjort så mycket annars, varit lite festligheter, plugg och massa mys.

Uppgifter som ska lämnas in börjar bli klara och i helgen ska jag på studentbal med Björne! Nästa vecka är sista skolveckan och sedan är det sommarlov. Längtar ändå till mina lediga dagar, fast det kanske inte blir så många, menmen!

Jobbade 7.15 - 16.00 igår, kom hem och blev bjuden på mat av Linus och sedan for vi hem och jag somnade som en stock. Idag hade jag bara en lektion, men blev klar med allt i det ämnet så har varit hemma, har pluggat idag och ska göra det lite nu också innan jag far till Lima på jobb igen, börjar 16.00 - 21.45, så är väl hemma efter 22.00 nån gång. Kommer vara ganska död imorgon då jag jobbar dag imorgon.. Men det ska väl inte göra så mycket!

Puss!

Likes

Comments

Har inte gjort nånting alls idag, varit hemma från skolan på grund av mina älskade svinkoppor som aldrig vill gå bort... Började dagen med att skicka iväg älskling till skolan och sedan ringde jag sjukstugan. "Tvätta med tvål och vatten" fick jag som svar när jag frågade vad jag skulle göra och om jag skulle träffa läkare. Men icke sa nicke! Gjorde lite lunch till mig och Linus som kom hit då han hade lunch. Och efter det åkte jag ner till apoteket. Fick nån salva som bara gjorde det värre, så nu sitter jag här med min asolsprit och brinner och hoppas på att det ska ge sig snart. 

Väntar nu på att Linus ska sluta, får se vad som händer senare. Puss!

Likes

Comments