Veckans mål och planer v.33

Då var vi i flyttveckan! Känns galet men ändå bra, jag är självklart nervös, men mest peppad. Än har jag inte packat någonting alls (aj aj aj) men det ska (och måste ju) hinnas med i denna. Förutom det jobbar jag mina sista pass på jobbet, ska träffa så många som jag bara hinner och försöka att ta in dem här gigantiska omställningen. Och räkna matte, såklart!

Förra veckan var en toppenvecka med härlig utgång, tjejmiddag, träffar med kompisar och tid med familjen. Klarade även av mitt mattemål, lärde känna nya personer och att totalt förtränga att jag måste packa. Nu kör vi igen!

Måndag
Ska jobba 13-22, men innan det har träning avklarats och ett packrace måste göras. Efter jobbet blir det mattefokus med min kompis!

Tisdag
Läkarbesök på morgonen och sedan ännu mer packning med mamma. Jobbar sedan sista passet på jobbet fram till 21 och efter det antagligen mer packning.

Onsdag
Packning på dagen, samt träning. På kvällen blir det allsång på goda rum och att träffa Sandra.

Torsdag
Lunch med gudmor och en vända på stan med Felicia. Efter det ska jag nog säga hej då till Sandra på kvällen, inte alls taggad.

Fredag
Flyttdag! Mamma och pappa är lediga så vi bilar upp med alla mina grejer och jag blir bålstabo.

Lördag & söndag
Mamma stannar kvar till lördagen och det blir fixande i mitt nya hem. Mycket ska även göras utöver det, handla, fixa SL kort etcetera. Dessutom ska jag möta upp en ny bekantskap under någon av dagarna, ett nytt nätverk måste ju byggas upp!

Veckans mål

• Hinna klart med packningen
• Räkna klart all matte
• Blogga så mycket som det går
• Njuta av livet
• Inte glömma någonting

Gillar

Kommentarer