Ikväll har jag befunnit mig på Stora Influencerpriset, första gången den går av stapeln och galaklädd följde jag med fantastiska Clara Toll som var nominerad. Bubbel, mingel och vinst blev det, men mer om det en annan dag. Med mig annars? Jodå det är bra, tenta om en vecka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja här ekar det nästan efter den månad jag inte skrivit en rad. Det har varit fullt upp enda sedan jag flyttade upp hit med uppackning, introveckor och en käftsmäll gällande studietakten. De går verkligen all in från dag ett här, redan min första dugga på måndag i matte och snittar minst 3 inlämningar per vecka. Men ändå så trivs jag väldigt bra, jag känner att jag är rätt. Det tar bara ett tag att lära sig hur man ska få ihop allting, samt att ställa in och om. Med lite annat som snurrar i huvudet så blir det inte enklare, men det kommer helt klart att bli riktigt bra det här till slut. Självklart kommer jag tillbaka även till bloggandet till slut. Men det får vänta tills livet är lite mer i balans för mig. Hoppas allt är fantastiskt med er!

Likes

Comments

God morgon efter några dagar av flyttystnad. I fredagskväll kom vi äntligen fram till Bålsta och sedan dess har det bestått av uppackning, fixa i ordning mitt hem och att bekanta mig med området. Jag trivs! Även om det självklart känns lite ensamt nu när jag egentligen bara går runt och väntar på vardag och skolstarten imorgon. Ska bli så härligt att komma igång nu med introt och småttingtiden som det kallas på handels. De första börjar idag, men jag har inte inskrivningar förrän imorgon, då vi är för många för att skriva in på en dag. Så jag får en ledig dag till att förvalta, blir att strax för första gången åka in till city och möta upp Isa runt lunch för en fika. Ser jag mycket fram mot!

Likes

Comments

Den här tiden kan nästan beskrivas i en vinkning hej då, på så många olika plan. Det är allt från att säga hej då till gymmet och härliga personalen där, till att jag igår jobbade min sista dag på mitt sommarjobb jag trivts otroligt bra med. Det var sorgligt att lämna alla arbetskamrater och mina chefer efter dessa månader, jag har älskat att jobba där. Men ju längre denna vecka går, desto mer säger jag också hej då till. En del är jobbigare än andra, helt klart. Att peppigt säga hej då till gymmet och ladda inför det nya är en sak, men att imorgon säga hej då till min bästa vän som jag umgåtts så ofta med, min farmor och fram i helgen båda mina föräldrar. Det känns inte alls odelat roligt på något sätt. Missförstå mig inte, jag är hur taggad som helst på detta, det kommer bli fantastiskt. Men det finns tråkiga saker i varje förändring också, en sida som man får acceptera. Men jag ska framåt, jag behöver den här flytten för att få det liv jag planerar för mig själv och den kommer göra så mycket för mig. Då får det helt enkelt bli några på återseendevinkingar och kramar inför det som väntar. Jag är på väg.

Likes

Comments

Då var vi i flyttveckan! Känns galet men ändå bra, jag är självklart nervös, men mest peppad. Än har jag inte packat någonting alls (aj aj aj) men det ska (och måste ju) hinnas med i denna. Förutom det jobbar jag mina sista pass på jobbet, ska träffa så många som jag bara hinner och försöka att ta in dem här gigantiska omställningen. Och räkna matte, såklart!

Förra veckan var en toppenvecka med härlig utgång, tjejmiddag, träffar med kompisar och tid med familjen. Klarade även av mitt mattemål, lärde känna nya personer och att totalt förtränga att jag måste packa. Nu kör vi igen!

Måndag
Ska jobba 13-22, men innan det har träning avklarats och ett packrace måste göras. Efter jobbet blir det mattefokus med min kompis!

Tisdag
Läkarbesök på morgonen och sedan ännu mer packning med mamma. Jobbar sedan sista passet på jobbet fram till 21 och efter det antagligen mer packning.

Onsdag
Packning på dagen, samt träning. På kvällen blir det allsång på goda rum och att träffa Sandra.

Torsdag
Lunch med gudmor och en vända på stan med Felicia. Efter det ska jag nog säga hej då till Sandra på kvällen, inte alls taggad.

Fredag
Flyttdag! Mamma och pappa är lediga så vi bilar upp med alla mina grejer och jag blir bålstabo.

Lördag & söndag
Mamma stannar kvar till lördagen och det blir fixande i mitt nya hem. Mycket ska även göras utöver det, handla, fixa SL kort etcetera. Dessutom ska jag möta upp en ny bekantskap under någon av dagarna, ett nytt nätverk måste ju byggas upp!

Veckans mål

• Hinna klart med packningen
• Räkna klart all matte
• Blogga så mycket som det går
• Njuta av livet
• Inte glömma någonting

Likes

Comments

Hej och hallå! Så här såg det ut i måndags när jag och Sandra satt ute på Stora Örebro och provade oss genom några av deras mojitos under mojito monday. Grönt äpple, Hallon lakrits, mango och ananas provade vi, där grönt äpple för mig var klar favorit! Lite för kallt egentligen för uteservering i klänning (är det inte augusti?) men en trevlig kväll ändå, passar på att spendera kvalitetstid med min bästa vän innan flytten.

Just nu sitter jag på jobbet och har rast. Jobbar fram till klockan 9 och sedan är det två dagars ledighet som väntar. Ska bli skönt att ha lite helgledigt. Shopping, utgång och tjejmiddag väntar bland annat och promenader, var länge sedan nu. Men först lite mer glass åt folket!

Likes

Comments