Domedagen är här :'(

Matteprov... Vad mer behöver jag säga... Bilderna ovan förklarar min situation ganska bra...

Love, Paula

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag gick jag ut på stan efter skolan. Var i desperat behov av byxor så jag köpte två svarta byxor. Ett par var mer jeansaktiga och dem andra mjuka och vida i vaderna. Det blev en tröja på rea också och den är såå mjuk!

Lagerhaus | ljusstake ELLEN guld | 49,00kr

Det blev en trip till lagerhaus så jag köpte dessa ljusstakar. Superfina!

Lagerhaus | Vas SIRI blå | 69,00kr

Och en liten och söt vas.

Love Paula

Likes

Comments

För några dagar sedan fixade vi i ordning Alices häst Radagast och begav oss ut i skogen. Vi hittade ett superfint ställe i skogen intill en gammal kohage. Är helt kär i dessa bilder.
De ser rofyllda ut men Radagast va en liten galning och gick över Alice stup i kvarten, haha! Men fina blev bilder i alla fall

Love, Paula

Likes

Comments

Nämen. Hallå där! Det var sommar sedan vi sågs sist...

Likes

Comments

Hej bloggen!

Det va ett tag sedan. Mycket har hänt jag började bland annat skolan idag, sista året, och var på sångläger förra veckan.

Det var med blandade känslor man gick in genom Kitas dörrar idag. Det var roligt att träffa sina vänner men samtidigt är det sista året. Jag menar livet börjar snart... Snart har man jobb och har flyttat hemifrån. Man känner sig inte direkt gammal och verkligen inte som att man är redo för vuxenlivet!

Jag får se vad som händer i livet och det är ju faktiskt ganska spännande, att man verkligen inte har en aning om vad som väntar!


Love, Paula

Likes

Comments

Hej!

På bilden är några av mina nya kläder. Idag var jag ute och shoppade och umgicks med mina vänner som jag inte har sett på flera veckor. Har verkligen saknat dem! Idag köpte jag även två par byxor och en kjol.

Det är verkligen den bästa känslan att ha nya kläder man kan strosa runt i och känna sig lite extra fräsch med nya kläder.

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit full rulle. Jag började med att vakna upp klockan nio helt slut från ridlägret. Det har varit tufft trots att jag inte ridigt något.
Vi har en nära vän till mina föräldrars dotter hemma hos oss och hon har med sig en vän. De båda bor egentligen i Tyskland och en av dem talar enbart tyska. Henne träffade jag i morse då hon hade somnat när jag kom hem sent igår.

Dagen idag såg ut så att jag körde in oss alla till nordstan där vi sedan gick över till centralen och köpte tågbiljetter. Tjejerna ska nämligen vidare till Stockholm efter deras besök hos oss. Jag köpte två böcker och sedan begav vi oss till Nordstan.
Mamma och jag gick in på Kappahl där jag fick jättefina kläder!

Efter shoppingrundan gick vi och åt lunch, sushi! Paddan var vårt nästa stopp och det var första gången jag åkt paddan. Man blir lite blind för alla turistattraktioner i sin egen stad, haha!

Det blev en kaffe inne i saluhallen och sedan ett besök i Feskekörkan. På restaurang Gabriel drack de andra champagne och åt ostron. Jag var även inne snabbt på Lagerhaus och sedan åkte vi hem.

Har nog aldrig sprungit omkring i Göteborg på det sättet innan och det var jobbigt, haha! Ni borde verkligen testa att åka någon guidad tur i er egen stad, man lär sig verkligen något nytt. Jag visste till exempel inte att vi i Sverige äter hela 17 kg bananer var varje år!

Love, Paula

Likes

Comments

Hej!

Igår var första dagen på lägret! Vi är 6 st ungdomar, tre ponnys, två hästar, en tränare och en förälder. På eftermiddagen red dem ett dressyrpass, jag såg aldrig ponnysarna utan kollade på Emma och Alice som rider storhäst.

Alice är en dressyrryttare så det är hennes gren dressyr och hon har verkligen gjort ett superbra jobb med sin unghäst Radagast.

Emmas häst "Biggan" hade då och då lite väl bestämda tankar om vad hon skulle göra och inte göra men det såg fint ut de stunder hon inte stretade emot.

Just nu kollar jag på ännu ett dressyrpass, i eftermiddag bär det iväg mot terrängbanan. Lite nervös är jag trots att jag inte ska rida själv. Det ska bli kul att se alla och att få testa min nya kamera in action! Nu måste bara vädret hålla sig regnfritt...


Love, Paula

Likes

Comments

Hej!

En regnig dag idag. Jag skall snart sätta mig i bilen och köra mot Falkenberg. Mina vänner skall vara med på ett Terrängläger och jag valde att hänga på för att fotografera och umgås. Jag har ju ingen egen häst så jag får nöja mig med det här.

Love, Paula

Likes

Comments