Det är Fredag juuu!! Idag var jag hemma från skolan (don't tell mom) men kom hem ca 02 pga bortamatch mot Arbrå så skulle komma till lunch men råkade bli så att jag skippade dom två lektionerna efter lunch och kollade på Riverdale ist. Ingen kvalite serie men dock ytterst underhållande. Gjorde våfflor till frukost :))))))


Vid 16 nån gång så kom Cissi förbi och vi tog en mysig fika och catcha upp lite, välbehövligt. Saknat den individen. Sen rörde jag mig vidare mot Elin i Sunbyberg (future home) och vi åt en mysig middag och sitter nu framför TVn med Fred och kollar semi, Danmark-Sverige (Handbolls-EM). FÖRLÄGNING nu och hjärtat går i 380, no joke.


Imorron, SM som sagt, hemmaplan och första matchen spelas 14.00 i Tyresöhallen mot Erping. Så JÄÄÄVLA kul att äntligen vara tillbaka, nästan 6 månader borta med ryggskada.

Kyss o kram skumbanan

Likes

Comments

Hej alla!


Så nu jävlar är det tillbaka till de gamla goda tiderna då man hade blogg och skrev om sitt helt vanliga liv som ingen kunde bry sig mindre om, haha. Jaja, jag vill börja med att säga att jag inte skaffat blogg för att jag tror att jag är så fruktansvärt intressant utan mer för att kunna skriva av mig om saker och ägna mig lite åt sånt som jag faktiskt tycker är väldigt roligt dvs foto, kläder, skönhet osv. Fan vad basic dedär lät men tyvärr så är det sanningen. Tror detta kan bli sjukt kul och hoppas att mitt liv kanske blivit någorlunda mer intressant och innehållelserikt sen jag var 12 år!

Från igår, efter skolan då jag gick hem till min syster (Alice) och hennes flickväns (Hedda) lägenhet på Mosebacke och myste innan det var dags för träning. Älskar deras lägenhet, älskar Söder, så mysigt

Likes

Comments