Höst och förkyldningstider

Under hela förra veckan låg jag hemma med feber, tills fredag då jag hade piggat på mig och tänkte vara tillbaka på jobbet. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Då vaknar lilleman med feber och den första tanken var att nej, nu har jag smittats.
Tills han börjar få prickar på hela kroppen. Vad kom dem egentligen ifrån?
Jo... två veckor tidigare tog han sprutan mot mässling, rödahund och påssjukan som de brukar få vid 1,5 års ålder. Detta var alltså biverkningar från den. Febern varade inte länge, lika pigg och full i bus var han redan dagen efter 🙌🏼

Vi proppade oss iallafall fulla med vitaminer, men om det hade någon verkan får vi aldrig veta, men det är aldrig fy skam. Frukt kan man aldrig få för mycket utav.😚


Vi hade sedan någon månad tillbaka bestämt att fara till Umeå och hälsa på Adam och Beatrice under helgen. Vilket vi har sagt sedan dom flyttade till Umeå för 1,5 år sedan, men äntligen tog vi tummen ur röven. Man skulle kunna tro att det var till andra sidan jordklotet dom har flyttat med tanke på att det tog sån tid innan vi hälsade på.
Vi tog det lungt, åt och drack gott och hade det supermysigt 😊

Sedan så medan jag låg hemma sjuk så hade jag ju såklart lyckas klicka hem lite kläder. Oops 🤷🏽‍♀️
Det blev endel till Theo då han nu har smygit sig in i storlek 98. Helt sjukt vad pojken växer. Tänk att han för 1,5 år sedan hade 44-50 på sina kläder.

Kan ju inte annat än tacka polarn o pyret för dessa superfina och kanonbra-a kläder 😍

Nu har Theo sedan någon timma tillbaka somnat i sitt rum, jag och Darijo inväntar PH och idol som börjar om en stund. Risken finns att jag hinner somna, vilken tur att man kan se repriser på allt!
Good night, sleep tight ❤️

Gillar

Kommentarer