Att uppdatera träningsgarderoben är alltid så himla roligt, speciellt nu lagom till mitt byte av gym också. ​

När vi endå är inne på det här samtalsämnet kan jag berätta att jag är mitt uppe i min deff, lite mer än en vecka avklarad (den tuffaste också). Är sugen på allting, förutom det jag "får" äta då såklart haha.. Alla hjärtans dag imorgon dock, vilket betyder 50 shades of grey men det jag ser mest fram emot är faktiskt mina popcorn jag ska trycka då.

Likes

Comments


Godmorgon! Ska alldeles strax springa iväg till bussen så tänkte bara kika in och säga hej. Nu under förmiddagen åker jag till sjukhuset och hälsar på mamma, efter det ska jag äntligen till min frisör och kapa av en del av mitt svall som har blivit alldeles för slitet. 

Skriver sen, ha en toppendag ni.

Likes

Comments


Oj vilken dag.. Har haft fullt upp fram tills nu. Gjorde min mamma sällskap till sjukhuset under förmiddagen för en utav alla dessa ledsamma och jobbiga undersökningar. ​Fick ännu en gång dåliga svar och nu ikväll åker vi tillbaka. Efteråt åkte vi ner på stan och åt en lunch och bara myste, all tid jag kan få spendera med mamma är guldvärd nu när läget ser ut som det gör. 

Vill bara säga till alla er som läser detta.. Ta vara på era nära och kära. Familjen är det viktigaste som finns och att behöva se sin egen förälder så sjuk som jag gör, ja det skär enda in i själen. 

Likes

Comments


Vinterjackan är inte längre ett givet val för idag har solen skinit med sin närvaro och min fina vårkappa fick bäras istället, hur underbart? Plusgrader och fågelkvitter fick sätta plus i kanten på denna tisdag. Är nu hemma med min pojkvän och myser lite extra, för exakt 9 månader sedan blev det vi ❤

Likes

Comments