The eyes are useless when the mind is blind

OM MIG

Mitt första inlägg & mitt nog trehundratolfte försök till att blogga under mina år. Dock inte på väldigt, väldigt länge.
Börjar med att skriva lite kortfattat om mig själv & jag är en 21 år fyllda tjej som bor i Sandviken i en trea nära stan tillsammans med min pojkvän. Jag är just nu sjukskriven efter en väldigt jobbig period & en jobbig årstid, men med lite hjälp på vägen börjar det ljusna igen. I övrigt så pluggar jag på komvux då jag hoppade av gymnasiet och började jobba vid 16 års ålder, samt flyttade hemifrån tidigt.

Skulle nog beskriva mig själv som en chill person som står relativt stadigt på jorden trots allt. Ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor, eller vad jag vill göra imorgon. jag "flyger lite fritt" eller hur man nu ska förklara det på bästa sätt.

Om bloggen så kommer den handla mycket om inredning, det är en sak som är säkert för det tycker jag är himla kul, även pyssla är roligt & att virka. Det är mysigt, & jag älskar att mysa. Gärna med en stor kopp kaffe och härliga raggsockor & i en stor hoodie. Bloggen kommer även handla om min vardag där jag delar med mig utav tankar imellanåt. Kommer dock inte göra den alltför personlig då jag är en himla tankspridd person som helst inte gör sig själv alltför offentlig. Kommer lägga som mest fokus på bättre inlägg än många dåliga, med oskarpa bilder och snabbt skrivet. Så kanske inte att det uppdateras alla dagar i veckan, jag gör detta fär att det ska vara en kul grej att kunna fokusera på. Skingra tankarna i. Hoppas ni kommer att gilla det, i annat fall finns det ett kryss i högra hörnet you know!

  • OM MIG

Gillar

Kommentarer