The eyes are useless when the mind is blind

Sjukskrivning - psykisk ohälsa.

Min sjukskrivning gick ut igår, jag är nervös och rädd. Rädd för att ta ett snedsteg igen, eller att jobba på för fort och för mycket så jag glider ner tillbaks i samma grop som jag under tre månaders tid kämpat mig upp ur. För två år sedan var jag sjukskriven i 6 månader av samma anledning. Psykisk ohälsa, vi är många och jag är inte ensam. Jag vet det.

Jag har klättrat upp ur det två gånger, och jag kommer aldrig bli detsamma igen. Jag kommer alltid behöva ta det lite lugnare än dom som är friska, ta hand om mig själv mera än andra vilket jag är otroligt dålig på men blivit bättre efter detta breakdown. Jag värdesätter mig själv och har någon vid min sida som visar mig med kärlek varjedag att jag är värd att värdesättas. Det är jag evigt tacksam över.

Men jag är rädd, rädd att det ska hända igen. Denna gången tog jag emot medicinering, jag märkte första gången att jag inte klarade mig själv då jag ramlade ner lika fort igen eftersom jag bara hann halvvägs upp för gropen. Jag kallar det grop. Jag vill nå fram, nå upp. Det känns som jag snart är där. Jag hoppas att jag får fäste och kan hålla mig fast där- Jag tycker att jag förtjänar det nu. Det liksom räcker.

Gillar

Kommentarer