Header

Mina dagar

Var ett tag sen jag skrev nu eller var in hit. Har inte mått så himla bra så har mest bara velat varit ifred och ta det lugnt. Hemma. Det är så lätt att isolera sig, speciellt för en sån som mig. Som älskar att ba vara. Med mig själv.

Känns lite bättre nu iallafall och energin är tillbaks. Har virkat en massa idag samt varit till gymmet. Köpte även en flaska vin för första gången på ca 3 månader. Men den står oöppnad i kylen och så lär de nog förbli för ångrade mig och är inte längre sugen på ett glas vin. Det var nog mest det där sociala i det hela som lockade men Kevin och Daniel kom förbi så vart socialt iallafall, utan vin. Konstigt hur det funkar de där med alkoholen, himla tragiskt tankesätt vi lär oss leva i om ni frågar mig.

I torsdags var jag dock till Hudiksvall åh hjälpte till med ett tak. Jättekul tycker jag att snickra. 😀 Utsikten var awesome!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mina dagar

Första mötet för dagen avklarat, hon som jag skulle träffa var sjuk så fick träffa någon annan men kändes lite luddigt åh längtar tills hon som jag skulle träffa från start är frisk igen. 


I övrigt så ligger jag i sängen igen nu, ska "vila ögonen" ett litet tag och sen äta och vidare på nästa möte. Hoppas ni har en härlig måndag för min är helt okej

Likes

Comments

Mina dagar

Ligger i sängen åh äter detta. CHOKLAD musli hur gott?!! Finns på Lidl! Ska äta upp den här tallriken sen krypa ner under täcket och sova då jag ska upp i tid och iväg på två möten. Hoppas ni haft en trevlig helg. Det har jag. ♡☆

Likes

Comments

Mina dagar

Har tänt ljus och ska poppa popcorn,, sen antar jag att jag och Simon ska slå på någon film och titta på. En kompis gick nyss hem som var förbi och käkade med oss och hängde! Är så himla trött i huvudet för har till största delen av dagen suttit och tittat ner i garn. Imorgon vill jag gymma verkligen, börjar känna ett sug efter gymmet, aldrig känt så förr. Skiitkul!!

Likes

Comments

Det där psykiska

Lite fler bra ord ifrån sidorna jag vill dela med mig utav ur boken "Är du lycklig nu?". Läs, tänk efter och känn. För det stämmer.

Om inte så bläddra förbi, åtminstone jag kommer gå tillbaka och läsa om när jag känner att jag behöver.

Jag har haft två enorma kriser där sjukskrivning och slutligen medicinering krävdes. Under den sista krisen, känns det som om jag hittade mig själv igen. Det behövdes en andra kris för att hitta tillbaks efter den första.

Första krisen var jobbigast det kändes som om jag skulle dö. Andra krisen kändes det också som om jag skulle dö, men jag visste inombords att jag skulle överleva, för att jag gjorde det första gången och jag kunde göra det igen.

Likes

Comments

Virkning.

Har hunnit virkat några flera sen bilden togs samt ätit pannkakor. Färgerna på garnet börjar ta slut och jag måste göra om mitt mönster jag tänkt ut i huvudet. Det får bli som de blir. Har en jätteskön lördag iallafall, jag sitter i gungstolen som en tant vid lampan och Simon sitter nära fast i soffan. Mys ju! ♡

Likes

Comments

Mina dagar

Hej! Tog värsta "sovmorgonen" idag. Vaknade tidigt men låg kvar i sängen och blunda mellan sidorna i boken. Den är så sann, behöver verkligen höra det den berättar. 

Nu ska jag virka lite och dricka upp mitt "morgon" kaffe! Hoppas eran morgon varit lika härlig som min ♡

Likes

Comments

Virkning.

Här ligger jag, en fredagkväll och lär mig virka såna mormorsrutor. Lånat böcker ifrån biblioteket med enkla förklaringar. Jag trivs så himla bra i mitt egna sällskap idag. Jag älskar att kunna uppskatta min egentid, det har jag alltid gjort. Skingra tankar eller inte tänka alls. Som nu, bara fastna och fokusera på något annat.

När jag hör mormors rutor tänker jag på värsta hippie stuket, men titta vad mycket fint man kan göra!

​Bilderna är lånade ifrån google.

Likes

Comments