Hej alla läsare! Herregud jag har inte plåtat mig på nästan 3 år! Men nu kände jag att det var dax igen och det kändes hur bra som helst och superkul! Som sagt så älskar jag att stå framför kameran ❤ love it! Och vi körde såklart Alla Hjärtans Dag tema ❤

Just nu jagar jag efter en snygg, sportig racingbil som står hyffsat varmt för att kunna plåta med, har lite olika idéer och kände att jag blev varm i kläderna rätt snabbt nu på första plåtningen. Måste också säga att det är helt otroligt vad kvinnokroppen gör efter graviditeten och förlossningen, jag gjorde kejsarsnitt. Det var snart 5 månader sedan och kroppen har redan nästan helt gått tillbaka till sitt ursprungliga läge. Wow Jag är imponerad säger jag bara! Vi hörs 😊 puss & kram!


Likes

Comments

Hej kära läsare! Tänkte berätta lite om hur jag lyckas hålla min hud så fin och fräsch.

Vi kvinnor har ju en tendens att skifta oerhört mycket i våran hud, speciellt i ansiktet. Ena stunden så är den jätte fin och simsalabim så blev den fett och finnig, oftast när hormonerna börjar tala..  och sen blir sen bra igen och simsalabim så är du helt plötsligt torr på vissa ställen i ansiktet. Det här är ett återkommande problem för mig och jag tror många känner igen sig, och det här är ingen reklam över huvudtaget då jag får betala för mina produkter som ni andra.

Först använder jag en vanlig ansiktsrengöring från Apoteket (finns ej med på bilden) en billigare variant i gelform som håller i månader.. Sen duttar jag på ansiktsvattnet Bioline hydra som passar för alla hudtyper och låter den torka in i huden..
Efter det så smörjer jag in ansiktet med Bioline Pura+ som är en talgreglerande creme för en fet och oren hud som minskar finnar och orenheter. Den återställer hudens pH-värde och korrigerar fuktnivån i huden, och det gör den verkligen! Får du finnar så är dom borta 3 dagar senare. Men jag kan bara använda den här cremen i några dagar i taget då den är så kraftig, så min hud blir känslig efter tag. då jag använder den när jag känner att min hud börja komma i obalans och blir fett eller oren, så jag kombinerar den med att använda en mer återfuktande och billigare variant från apotekets egna sortiment när jag känner att huden har den rätta balansen.
Ibland kombinerar jag med ansiktrengöringen också och då använder jag Babor cleansing enzyme cleanser, för mig funkar den som en mildare form av peeling då den är i pulverform och löses upp med vattnet, den djuprengör verkligen och är jättebra men kan inte användas för ofta då huden kan bli för känslig.
Sist men inte minst så använder jag ibland Bioline Pura normalizing ansiktsmask,  dom går att spara och räcker till 2 omgångar.
Det låter så mycket och jobbigt när man läser det här men det är det inte! Jag har allt det här som rutin morgon och kväll samtidigt som jag borstar tänderna och det går undan 😊 det är så värt att ha en fräsch och fin hy, det syns direkt om det är en välskött hud eller inte.
Jag beställer alla mina produkter på Skinncity.
Ha en fortsatt bra dag allihopa! pusss

Likes

Comments