Header

Idag efter jag hade ätit middag åkte vi ner till stan för att kolla på firandet av Charlotte Kalla, Anna Holmlund och den svenska dam curling laget, de firades här eftersom de bor här/kommer här ifrån.
Eller egentligen åkte inte jag dit för att kolla på de utan för att höra Yohio sjunga, för även han var med. Han sjung mello låten "To The End". Det var faktiskt bara andra gången jag såg honom "på riktigt" och första gången jag hörde honom sjunga live. Behöver jag förklara hur grym han är? Nej jag tänkte väll det ;)
 
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikväll 20.00 är det grammisgalan på svt. Jag kommer självklart kolla för The Fooo ska vara med. Dem ska dela ut ett pris och dem har även vunnit en grammis för "Årets Innovatör" Åhh jag är så stolt över dom. Dem är så duktiga <3 De har knappt varit ett band i ett år och de får detta pris. Så sjukt.
 
För en liten stund sedan släppte dem även sin nya låt "King Of The Radio" på youtube, och den var sååå bra.
Och vet ni? Idag är det 45 dagar kvar till konserten :D åhh vad jag längtar.
 
 

Likes

Comments

 

Likes

Comments

Hotellet som vi ska bo på 4-6 april heter Blue Royal Viking Hotel. Det ligger på Vasa gatan 1, om det säger er något , hahah ;)  Det är bara cirka 3-4 minuter till Drottning gatan om man går, så det är ju jätte nära. Sedan så är tågstationen alldeles bredvid, om jag inte minns helt fel ( mamma har försökt att förklara för mig)
Okej, nu ska jag erkänna att jag är sjukt disorienterad när jag är i Stockholm, jag kommer nästan aldrig ihåg vart nått ligger eller hur nära saker ligger varandra osv. Men huvudsaken är att jag kommer hitta tillbaka till studion ( The Fooo´s studio) haha.
 
När vi var i Stockholm i november så gick vi förbi studion, för jag ville ju såklart se den. Men killarna var inte ute då ( jag hade inte förväntat mig det heller men endå ;) Meeen vi såg deras maneger Daff stå där utanför. Så det var ju lite coolt i alla fall.
 
Nu vill jag ju ta med Amanda dit så hon får se det med egna ögon, hihi. Åhh det ska bli så himla roligt dethär, och att få uppleva det med min bästis är ju 100 gånger bättre.
 
Här är i alla fall lite bilder som jag tog från google. Vi ska bo i ett Familjerum som verkar huuur mysigt som helst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Likes

Comments


Lyssna och njut. Den är så himla bra. Åhhh dem är så duktiga <3
 

Likes

Comments

idag var det riktigt kallt ute. Det var ungefär 13- hemma hos oss imorse. Usch. Jag har blivit lite av en vinter hatare, det beror nog lite på kylan och att åka skidor och skridskor på gympan. Jag kommer se ut som bambi på hal is när jag ska åka skridskor. Sen tycker jag att snön är så jobbig. Haha. Men jag vet inte varför, har helt enkelt nått imot vintern bara. Det var tur att man inte behöver vara ute så mycket idag utan man sitter ju mest inne på lektioner.
 
Om en stund ska jag äta middag och sedan åka till stallet. Rid täckbyxorna på idag. Jag rukar faktiskt inte bli så kall när jag rider för då jobbar man ju så pass mycket. Har inte ridit under hela jullovet så det ska bli så kul att få rida igen. Längtar.
 
Bild tagen för några år sedan när jag red Kexet. Saknar att rida den ponnyn enormt mycket.
 
 

Likes

Comments