Får inte glömma att nämna att jag såg Dr Strange igår på premiären i Malmö. Senaste Marvel och en skön fläkt i Marvel världen som jag säkert skulle placera bredvid Ant-Man och Guardians. Rekommenderas högt. Så Marvel fortsätter att imponera och verkar inte ha tappat stinget än trots att dem är 13 filmer in nu med denna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oh my fucking god vilket avsnitt, hela avsnittet var full av hård brutal stämning med säkert mycket tårar för vad som ska komma ske

Abraham är den första som får känna av "Lucille" och lämnar världen med orden "suck my nuts" som han lyckas få ur sig, kort därefter hoppar Daryl fram och försöker få till en smäll men misslyckas och straffen av det leder till att Glenn får den andra dödstöten och skallen krossad och ena ögat ploppat ut men han hinner ändå yttra orden "Maggie i will find you".

Därefter dras Rick mot husbilen och körs bort med Negan som planerar ett test för att bryta ner Rick genom att gå ur skåpbilen och hämta en liten yxa som Negan kastar ut bland zombiehorden utanför och efter några extremt nära döden situationer lyckas Rick med uppdraget och dem återkommer till gruppen där Negan har ett sista oväntat "test"

Att kapa sin son Carls arm för annars dör alla i gänget. En stund som är till för att bryta ner Rick mördande blick mot Negan och att få honom att inse att han inte är ledaren utan är Negans ägodel, att han tillhör Negan och ska göra allt han säger.

Detta kommer att bli en hård säsong och denna start var ett av dem bästa avsnitt om inte det bästa, och Walking Dead har sin bästa skurk hittills med Negan spelad av fantastiska Jeffrey Dean Morgan, en man som kommer dela många i extrem love/hate del. För oavsett om vi som publik oftast klagar på att det sällan finns bra skurkar i moderna serier/filmer bortsett från Loki kanske som är minnesvärda så lär vi få en här men frågan är om det är mer än vad vi kan hantera denna gång ?

Likes

Comments

Köpte Minecraft igår så nu är jag en del av Minecraft samhället :p

Likes

Comments

​Läckert !

Den enda DC film jag mest ser framemot

Likes

Comments

Senaste trailern släppt !

https://www.youtube.com/watch?v=sC9abcLLQpI

Hoppas denna då blir den Star Wars vi har väntat på sen Return of the Jedi :p då Force Awakens för dem flesta bara lär bli ihågkommen som en remake av A New Hope. Nu hoppas vi Lucasfilm/Disney tar lite mer risker och gör något nytt vilket det verkar bli med denna fristående Star Wars film, och för er som inte vet var denna placeras så är det mellan Revenge of the Sith och A New Hope.


Likes

Comments

Likes

Comments

Har varit lite under vädret senaste dagarna så den sociala sidan av mig fick ligga på is och Zeana åkte ut ur idol igår, själv så har jag än så länge ingen favorit, känner bara att ingen berör mig än. Det finns ingen Martin (förra årets vinnare) med en stor röst som smäller ner alla med en röst stor som Mount Everest, men många veckor kvar och kanske får jag se en uppstickare.

Likes

Comments