Vi sticker till Thailand

Nu mina vänner. Det här tog tid, att hitta en resa för oss alla! Vi har försökt att leta efter en resa för oss i sommar med 4 barn, men att åka till Grekland i en vecka med 4 kiddos, är inte de lättaste att hitta! Och de vi har hittat ligger på runda slängar 60 tusen, med då all inclusive och de vägrar vi betala. För 25 kommer vi till någon råtthåla, och då är de bättre att spara dom pengarna och stanna hemma och göra nått bra här :)

Men, sen började vi kolla på Thailand igen. Vi ville ju så gärna åka i julas, men då är ju priserna hutlösa för vår relativt stora familj, över 100 tusen inget vi varken har råd med - eller har haft lust att betala. Men nu, hittade vi ett kanon erbjudande genom ving, då vi också alla kunde bo i ett hotell utan att slippa dela upp oss på två rum! känns ju inte så roligt. Så nu sticker vi den 12 mars i två veckor, ska bli SÅ skönt! Det blir en present för hela familjen, Novalie fyller 6 nu i Februari, Wilja 8 i Mars, Linus 30 i april och Tristan 3! Så vi skippar de stora presenterna och ger barnen, och oss två kaosiga veckor i värmen istället för två kaosiga veckor på hemmaplan!

Så nu planeras allt, de är pass, väskor, vagnar, vad vi ska ha med osv.
Vi åker till Karon, hotellet heter Orchid Resort & Spa, jag är välbekant med Kata/Karon då jag varit där flera gånger sedan jag var liten. Sista gången var dock för 8 år sedan, och mycket har säkert förändrats. Sista åren åkte jag ju själv, och fick då panik när jag kom in till Phuket just för alla turister.. Men nu när jag själv åker med barn, är de skönt att veta vart man kommer någonstans, och få bo på samma ställe i två hela veckor. Det är mycket nog att åka! Men de som inte dödar, de härdar och de ska bli sjukt spännande att åka tillsammans med allihop! Är redan svettig när jag tänker på de, men ändå som jag skrev. Sjukt spännande!

Gillar

Kommentarer

inourthoughts
inourthoughts,

va kul och va skönt! njut njut

nouw.com/inourthoughts
Paulina Lind
,
Underbart hotell har bott där 3 ggr och jag har varit i Thailand 7 ggr (var där senast i Julas) men är klar med det landet nu. Du har den bästa masören på phuket pricis runt hörnet , om du går till ett hotell som heter karon place och precis till vänster om det hotellet ligger en salnong ägarinnan heter Pook hur grym som helst 👌🏼jag vet att det finns spa och sånt på hotellet men bättre priser hos Pook!!!
Emeliesivertsson
Emeliesivertsson,
Vi åker också till thailand i mars med bebis, så roligt!! Det kommer gå galant!
nouw.com/emeliesivertsson
claratime
claratime,

Härligt! <3

nouw.com/claratime
Janni
,
vi har bott på det hotellet när lilly var mindre. kanon. vi åker till bangtao om 19 dagar och reser hem när ni kommer ner. ha det gött!
nnathalies
nnathalies,
nnathalies
nnathalies,
nnathalies
nnathalies,
gud så skönt ☺️☺️☀️ *
nouw.com/nnathalies
Mirre,

Men såå härligt

sweetwords.se
thewenzelfamily
thewenzelfamily,
Jättefint hotell👌🏻 Vi bodde där jag och min man innan barnen kom till världen☺️❤
nouw.com/thewenzelfamily