Tur att denna godingen väntade på mig när jag kom hem.. bästa sambon! För här ligger jag nerbäddad i soffan i feber & tittar på Greys anatomy.

Längtar mer än någonsin till vår & sommar. Så mycket att jag nu planerat vad jag ska odla nu i vår. Brukar odla tomater & gurka, det är så himlans gott! Det bästa hade varit att ha ett hus så man kan renovera & inreda om kvällarna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom nyss hem från jobbet.
Måndagar är de längsta dagarna för mig, då det är möten osv. Nu har jag slängt mig på soffan & kikar på farmen. Blir att planera veckan resten av kvällen. Efter det är jag nog redo att krypa ner i sängen. Önskar er en fin kväll♡

Likes

Comments

Vilket väder det har varit idag! Sålänge de snöar & ligger kvar så är det fint!

En utedag med familjen har varit välbehövligt❥ har även haft med mig kameran idag så de blev en del fina foton faktiskt.. älskar de småländska torpen!
nu blir det att kolla över alla bilder & spendera resten av kvällen med sambon.

Likes

Comments

Hälsar februari välkommen❥
Efterlängtade fredagen är här! Denna kväll består av att rita på min husritning & grottar ner mig i Instagram med alla härligt lantliga & nyfunna konton. Jag har så mycket tankar & ideér om min framtid så jag tror jag spricker snart! Men snart är väntan över & förmodligen allt som jag har planerat är fullbordat.❥
Önskar er en trevlig kväll.

Likes

Comments

Här spenderar jag mycket tid när jag inte är på jobbet förstås..
Just nu jobbar jag på min uppgift nummer 2. Trodde att det skulle vara svårare uppgift eftersom denna uppgift ska vi skissa. Just nu ritar jag av ett hus på landet som jag drömmer om att få. Det gör detta ännu mer spännande!
Jag börjar bli färdig & jag är väldigt nöjd över skissen!


Fullkomligt älskar vårat hem!
Så vackert med snedtak & kakelugnar.
Skulle dock vilja tapetsera om den mörka väggen på bilden, men de är ett projekt för sig.

Likes

Comments

Nu i helgen har jag varit i Ullared! Hittade lite inredning & nån blus faktiskt. Det var väldigt lyckat & rolig dag. Helgen blir dock så kort när man är iväg en hel dag

Denna vecka ska jag påbörja min nya uppgift, kommer bli spännande. Men först måste jag jobba.
Ha en fin måndag!

Likes

Comments

När utbildningen är så rolig att man bara längtar hem till datorn igen. Tur att det är fredag! Underlättar att man har bästa arbetsredskapet till utbildningen☕️
—————————————————————-
tack vare min kära sambo som skämmer bort mig ❥

Likes

Comments

Dags att pysa till jobbet! Ska bli så skönt med en kort dag. Men först en stor kopp kaffe. ❥
Sen blir de att plugga & städa.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Gokväll på er! Sitter & läser i mina inredningstidningar i vanlig ordning. Ska försöka få färdigt mitt visionboard ikväll, det är jätte roligt verkligen! Gård & torp , lantliv är en av favoriterna.
Ville bara kika in hos er en sväng!

Likes

Comments

Måndag igen!
Min kväll slutade med att jag ligger nerbäddad i soffan och hör hur de blåser ute. Har inte tid att bli sjuk nu!

Sitter & bläddrar i mina inredningstidningar! Just nu sitter jag med tidningen GÅRD&TORP, min favorit! Älskar det gamla lantliga. Såklart letar jag inspiration till mitt visionboard som jag håller på med.

Likes

Comments