Äntligen helg

Äntligen är det helg. Veckan hemma med fyra barn har ändå gått bra men det är såklart tufft emellanåt och speciellt nu när alla är förkylda. Melanie är helt klart bättre i sin hosta idag och det känns väldigt skönt. Tintin är fortfarande snorig och något hostig och även Elias börja hosta inatt men ingenting nu på dagen.
Det är så skönt med lördag och att ha Anton hemma som kan hjälpa till med barnen.

Just nu sitter nästan alla i våran säng. Tintin har suttit här inne själv ett tag med mig och spelat på min telefon. Dom andra har kollat tv i vardagsrummet. Anton åkte precis iväg för att köpa lunch, ingen av oss orkar fixa något så det får bli mcdonalds idag till lunch. När Melanie har vaknat till och ätit ska vi nog åka för att köpa godis till barnen, utöver det blir nog dagen lugn.

Imorgon är det farsdag och jag har faktiskt ordnat med en present till Anton från barnen, jag har aldrig tidigare gjort det men kände att det var dags att börja nu. Imorgon ska han få den av barnen, måste bara hinna slå in den först men det gör jag nog ikväll. Imorgon ska även Amelia och Adrian på kalas hos Adrians kusin så vi tänkte passa på att hämta lite kläder jag har köpt på köp och sälj till Melanie och så ska vi även passa på att spendera lite tid med bara Tintin och Elias i en lekpark. Tanken först var att vi skulle åka till bill och Bull men jag känner att vi skippar nog alla baciller just nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229