Jag är med träningskort

Jag har blivit med träningskort, Actic hade ett grymt erbjudande på Black friday som jag inte kunde motstå. Innerst inne så visste jag vad som behövdes för att komma i form.

Kom först igång för någon vecka sedan, gick på några pass och tyckte att det var riktigt bra och roligt. Tuva som är min träningspartner tycker om att springa på löpbandet och gymma fick mig att träffa en PT som gett oss ett program att följa. Nu är jag riktigt taggad på att komma i form.

Har även köpt ett tre månaders medlemskap av Viktklubb och tanken är att jag ska komma i någorlunda form på tre veckor sen får jag se om jag fortsätter. Det bästa är att jag kan använda friskvårdsbidraget från jobbet till både Viktklubb och träning.


Det går riktigt bra - 1,6 kg på en vecka. Skillnaden att vara med i Viktklubb och Viktväktarna är att jag har bara mina antal kalorier att hålla mig till och det passar mig utmärkt. Jag behöver en strikt plan att hålla mig till för att lyckas och det ska jag göra denna gång. 100-gången gillt.

Blir uppdatering här på bloggen på måndagar då jag har min väg och mät dag.

Ligger helt slut i soffan och återhämtar mig, känns riktigt bra måste jag erkänna.

Kram Pattis

Gillar

Kommentarer