Italienskt och hiphop

sommar, shopping, resa

I måndags tog hela familjen tåget till Stockholm för att gå på årets konsert EMINEM! Vi började med att checka in på hotellet som vi för övrigt inte kommer att bo på igen. Håller mig till scandic då vet jag vad vi får.

Stack ut på stan och shoppade lite på Adidas store och By Malene Birger. Lunchen åt vi på Eataly, oh wow vad gott det var. Tuvas lasagne var den godaste jag ätit, någonsin. Och då har jag bott i Italien, pizzan som jag åt var också riktigt god. Supergod tomatsås, ska snart de mig på en egen variant.

Eataly är som att komma till Italien, restauranger och matvaror som man kan köpa med hem. Att rekommendera. På eftermiddagen gick vi till hotellet för att vila och fräscha till oss lite innan vi begav oss till Friends arena och årets konsert.

Missade att fota inne på konserten men oh good vad bra det var. Är inte ett riktigt fan men är verkligen imponerad. Mannen kan verkligen rappa.
När Skylar Grey kom in och drog av lite låtar blev det drag. The Monster, Love the way you lie och Walk on water kunde jag inte annat än ställa mig upp och dansa. Och på extra numret Loose yourself exploderade arenan! Hela 57250 personer dansade och hoppade.

Helt klart årets konsert.

Nu fortsätter semestern med båt och öliv. Fast idag blir vi hemma då Roger har feber. Fixar lite hemma istället.

Kram Pattis

Gillar

Kommentarer