FREDAGSVIKTEN OCH LITE SHOPPING

mittviktväktarna, inredning


- 3,4 kg

Totalt efter tre veckor har jag gått ner 3,4 kg. Är nöjd med tanke på att jag varit krasslig och ätit massor av halstabletter och glass. Nu mår jag mycket bättre, fortfarande lite hosta och fortfarande lite hes. Hoppas att jag får tillbaka inspirationen till att laga mat, nyttig mat. Ska försöka få in mer vegetariskt till familjen, vi älskar kött och speciellt en saftig hamburgare. Ska testa hamburgare på kycklingfärs i veckan. För att få igång kreativiteten och energin ska jag lägga upp veckans matsedel och ett inlägg varje dag med vad jag ätit under dagen.


Hej söndag!

Blir en innedag för mig, måste bli av med hostan en gång för alla. Jag får dricka te med honung och hålla mig varm och inte prata allt för mycket. Håller på och kikar på badkar, det vi har idag är ett stoooooort hörn bubbelbadkar som har gjort sitt. Det får bli min uppgift samt att planera veckans mat.


I går tog Tuva och jag en tripp till Kupolen för att kika på vasen med ansiktet, finns på HM Home. Jag köpte den höga vasen, finns en som är mindre. Kikade även på badhanddukar, behöver verkligen nya. De vi har idag är inte så där mjuka och mysiga som jag vill ha det. Får bli en beställning tror jag.

Vi testade Sushi Yama som nyligen öppnat i Kupolen. Hur mysigt som hels. Bilden på sushin kan jag inte ladda upp av någon anledning. Jag åt som vanligt Flying Salmon och Tuva testade Chicken Teriyaki Roll. Gott var det.


Ha en underbar söndag.

Kram

Gillar

Kommentarer