Fredagsvikten 16:0 och vänner för livet

Glömde väga mig i fredags, hade fredag redan på torsdagen och när det väl blev fredag glömde jag bort att väga mig. Var en aning förvirrad.
Var säkert så exalterad över helgens tjejträff. Vi började med grillmiddag hemma hos mig med bubbel och vin.
Barnen och deras vänner satt faktiskt kvar hela middagen och lyssnade på våra gamla historier från förr. Hahahaha de njöt verkligen och funderade säkert om vi var helt galna på 90-talet.
Vi nåddes även av den sorgliga nyheten om Avicii, lyssnar ofta på hans musik när jag är ute och går. Blev verkligen berörd.

Lördagen började med lunch på Trappstigen, tacos och kaffe. Vi njöt en stund i solen innan vi bastade och la en ansiktsmask från Syd Korea. Vi såg inte helt kloka ut, masken skulle föreställa en hund. Men vi såg mer ut som Hannibal Lecter från När lammen tystnar.
Eftermiddags bubbel i solen innan piff och middag på stan.
Är så glad över att vi fortfarande kan skratta och vara oss själva efter minst 20 års vänskap. Finns alltid något att prata om och trots att det går månader innan vi ses känns det som det var igår vi sågs.

Valet av restaurang blev Basta, urgod pasta vongole. Norpade lite på Marias pizza som också var smaskig.
Vi promenerade hem till Maria och Trappstigen, avslutade med pyjamasparty i källaren. Vaknade pigg och full av energi efter en kväll med två av de bästa från tonåren. Nästa tjejhelg blir i Vasastan.
Måste erkänna att jag tog en kort middagslur i soffan innan det var dags att handla mat inför kommande dagar. På torsdag åker vi till Idrefjäll, sååå taggad.

Sitter ute i uterummet med infravärme och planerar London. Ska strax titta på Robinson och mysa i soffan.
Kram Pattis

Gillar

Kommentarer