Imorgon är det julafton yes! Som jag längtat. Imorgon firar jag jul med mina kusiner och mormor!! Kommer bli härligt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God Natt världen nu ska jag sova! Men vill bara tala om att idag hjälpte jag och min kompis en gammal man som hade ramlat han led av Parkinson (en sjukdom) så vi larmade ambulans! Som vägrade komma på 1:A försöket men kom på 2:a eftersom jag ringde som en galning asså de får fan skylla sig själva när man är i behov av ambulans så snabbt som möjligt! Men tack och lov fick mannen åka med ambulansmännen till sjukhuset.

Likes

Comments

Hej nu sitter jag och äter saffranssemla efter en härlig cykel tur!! Imorgon har vi Julavslutning.

Likes

Comments

God Morgon jag vaknade nyss! Och nu håller jag på att fixa i ordning mig sista skoldagen och vi börjar 9:30 så skönt att ha sovmorgon! Hoppas ni all får en underbar dag idag!

Likes

Comments

Nu tänkte jag berätta det var den 12 juni jag åkte in till Pride festivalen för att träffa en polis! Och då gav jag en polis mitt brev jag skrev till dom! Asså poliserna får för mycket hat i samhället om alla bara kunde sluta hata på de!! Jag kanske är den ända som bryr sig om dem och vill ha ett bra samhälle men vart är Ni alla andra? Det borde väl finnas mer folk som inte är polishatare! Tänk dom har också barn & familjer som de vill komma hem till. Asså det är äckligt att veta att 90% av jordens befolkning hatar polisen! Jag är en sådan person som fått massa hat för jag gillar poliser men det skiter jag fullständigt i! De får tycka vad dom vill!!

Likes

Comments

Några små saker du kan köpa i julklapp om du inte har så mycket pengar!

Likes

Comments

Idag fick det bli kebabrulle! Även fast det var måndag ;)

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Patricia Lydeen och jag kommer att uppdatera denna bloggen så mycket jag hinner de vill säga! Men ska försöka varje dag!! Nu kommer lite om mig själv
Namn? Patricia
Efternamn? Lydeen
Bor? Göteborg
Favoritdjur? Hamster,hästar & hundar! Så det var det jag ville säga så hoppas jag att vi höra i nästa inlägg! Puss och kram och ta hand om varandra där ute! Snart ska jag käka kebabrulle nom nom..

Likes

Comments