Header

Goddag! Nu var det länge sen jag var aktiv här. Anledningarna är många, många. Men jag har helt enkelt inte haft tid :) Har funderat i några veckor nu och ska försöka ta upp det här med bloggandet igen nu när allt har lagt sig lite. Saknar att kunna skriva av mig om allt möjligt och dessutom är det alltid kul att kunna blicka tillbaka i tiden. Får se hur många läsare som fortfarande är kvar nu, får hoppas på någon iaf ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vet verkligen inte vad som händer med mitt liv. Allt bara känns upp och ner och ingenting. Jag tappade motivationen till allt för en stund och vela helst av allt bara ligga i sängen varje dag. Men jag tror jag börjar hitta tillbaka till motivationen efter några veckor off. Tror jag behövde dessa 2(?) veckor utan träning och bara skita i allt, för en liten stund. Men på måndag ska jag börja igen, jag känner mig redo. Jag längtar efter att träna. Å resultaten kommer, sakta men säkert, det vet jag!
Just idag är jag helt slut, känns som att jag kan brista ut i gråt vilken sekund som helst. Efter att ha jobbat snart 10 dagar i rad har tagit mina krafter till max och inte nog med det så har jag min mördar helg på mitt första jobb (har fått ett till jobb också, så nu har jag två hihi) längtar till söndag kväll, då jag får gå av. Jaja, livet rullar på och pengarna rullar in typ.. haha. 

Likes

Comments

Skulle ta bild innan jag började äta. Men tarv som jag e så glömde jag bort det! Men detta satt fint efter en 6km pw med vovven ☺️

Likes

Comments

Idag blev det ett ryggpass på gymmet och jag hade riktigt bra energi genom hela passet, kändes så skönt! Kanske behövdes dess vilodagar trots allt! Har ju skrivit lite om att min motivation inte är på topp, så har suttit och funderat ut olika sätt jag kan lägga upp mina pass på, så jag inte kör samma samma hela tiden. 😊 lite variation skadar inte! Så idag provade jag en ny övning, kul!
Dessutom fick jag nytt pb i lastdragen, har suttit och nött på samma vikt jättelänge nu för sen har det blivit för tungt så jag inte har orkat. Men idag! 3x10 på den nya vikten, kanske börjar det ta sig lite ändå?! 😃 det blev iaf en lite gladare och mer pepp patricia som gick från gymmet idag 💪

Likes

Comments

Jag vill träna, helst flera gånger om dagen, men jag vet att det inte funkar så. Men nu på sistone har jag känt att "snart kommer jag ge upp", "Min motivation försvinner mer och mer", "Jag kommer aldrig komma dit jag vill" Jag vet inte om det är det att jag inte har tillräckligt med energi eller om jag är trött på allt bara. Behöver något får mig att komma på banan igen. Kanske är det inte i grund och botten träningen, det kanske är allt runt om som drar ner mig. Jag vet inte. Jag hoppas det försvinner snart. 

För övrigt så hade jag vilodag igår, kände mig konstigt tjock i knät igår efter fredagens benpass.. ååh hoppas bara inte att det är något långvarigt! Idag hinner jag inte, eller jo jag kanske drar ner på gymmet ikväll efter att jag slutat jobba. I morgon måste jag åka till pappa å besikta bilen, fick en mellantid vid 2 så hinner nog inte gymma då heller... Åh, jag får ångest av tanken och jag vet att jag kommer ha ännu mer ångest i morgon kväll om jag inte tränat på 3 dagar. Vart tog min träningsmotivation vägen? 

Älskar dessutom mina nya träningsbyxor! ​

Likes

Comments

Här om dagen låg jag och funderade när jag inte kunde somna (eller ja jag har tusen tankar i huvudet dygnet runt men ändå), varför köper föräldrar ut cigaretter till sina barn? Vill föräldrarna att deras barn inte ska leva ett bra, långt och friskt liv? vill dom verkligen att dom ska få cancer och dö i förtid? För risken finns ju. Tar det inte emot för mamman/pappan att köpa två cigarettpaket till sin 15 åriga son/dotter i veckan? Dom kanske tycker det är trevligt att tillsammans stå ute på trappen och ta en rök på kvällen? Nejnejnej säger jag. Det är så fel! Jag mår dåligt av tanken att det faktiskt finns föräldrar som utsätter sig själv och sina barn för detta. Jag menar, hade det varit jag som köpt ut till mitt barn så hade jag mått dåligt över det, så gör inte dom det? Eller tänker inte rökare samma som en icke rökare som jag? Självklart får alla göra som dom vill, men jag förstår bara inte. Varför skulle man vilja förkorta sitt barns liv? 

Rökning var en orsak till att jag idag har förlorat en släkting & familje medlem alldeles för tidigt. Lungcancer. Det var en jobbig tid för h*n den sista tiden, som jag har fattat det. Jag var ganska liten fortfarande. Nej rökning är något jag inte förstår varför man håller på med. Jag har aldrig tagit ett enda bloss och kommer inte heller. 

Likes

Comments

​⬅ idag, december ➡

Det är nästintill omöjligt att se skillnad på sig egna kropp i spegelbilden. Så därav har jag tagit bilder för att jag vill kunna se skillnaden lite bättre iaf. Som ni ser har jag tappat mycket fett från ryggen & man ser verkligen skillnad! Jag är så nöjd hihi. Mitt slit ger alltså resultat! Snart 4 månader mellan bilderna 💪 Dock är jag långt ifrån nöjd och långt ifrån mina mål, men jag är en bit påväg! Det gäller att inte ge upp, då kommer resultaten 😊 nu ska jag äta upp min frukost och ladda om för ett lite lättare gympass idag, mådde inte så bra igår men mår tillräckligt bra för att pallra mig dit idag! 

Likes

Comments

Fick hem en liten beställning i fredags ⬆ var så förväntansfull på brownie biten (den rosa) så tänkte jag skulle ta den som lördagsgodis igår, men efter halva hamna den i soporna haha. Den var god, men njaa, kan inte sätta ord på vad det var med den.. Tror den var för torr för min smak. Får se om jag tycker bättre om den blå! 

Idag provade jag en såndär protein meal, tog den med banan för jag trodde att den skulle vara äckligast. Men vet ni? Jag blev glatt överraskad!! Den var god 😃​ kommer absolut hamna i min mun fler gånger framöver. Ser fram emot att prova dom andra hihi. 

Likes

Comments

Jag trodde aldrig att jag skulle komma till den dagen, dagen då jag "kommer bli" fixerad av vad jag stoppar i mig. Men dagen är kommen, vet inte om jag ska vara glad.. eller ledsen. Men just nu handlar min träning av att tappa fett, men självklart också om att bygga muskler. Jag älskar synliga muskler, men det spelar ingen roll hur mycket muskler jag har om man ändå bara ser fett. Har nu bestämt mig att gå ner ännu några kilon, ungefär 5-8kg. Sen börja bygga på riktigt. Jag hoppas verkligen att min plan fungerar! (nej jag kommer inte svälta mig själv) kommer bara äta lite mindre och lägga om min träning i några veckor. Jag börjar i morgon och faktiskt är jag riktigt motiverad, hoppas att detta ger resultatet jag hoppas på! 

Likes

Comments