Postad i: PORTRÄTTFOTON

Det är tentavecka nu vilket också medför massvis med plugg. Sitter typ dag in och dag ut med plugg,det är hetsigt nu! 

 Marknadstenta på måndag och makroekonomi på onsdag nästa vecka.. så nervöst...!! Försöker tänka att det går som det går men det går ju knappast att tänka så!? För det fösta så är det sjukt trist om man blir underkänd. För det andra är det ju inte hur enkelt som helst direkt att bara klämma in/nejla en omtenta i och med att detta då ska hinnas plugga på samtidigt som de andra nya ämnena man egentligen bara skulle pluggat på. För det tredje är det en väldigt jobbig käftsmäll att få underkänt på några av de första tentorna man gör.

Nu låter det ju nästan som att jag redan fått underkänt men man kan ju inte säga annat än att man får lite stress när man börjar tänka på det. 

Bäst att inte tänka på det alls och bara plugga kanske? 

Likes

Comments

Grattis Nadina på din 20-årsdag !! Finns få så bra människor som dig.

Jag och Nadina hade en super mysig kväll i Götet igår. Vi provade att äta på ett nytt ställe som vi inte ätit på förut som hette Rustik Bistro. Jätte mysigt bara jag och hon och god mat och ett gott prat. Finns det något jag önskade så är det att jag bodde närmre denna tjej.

Idag har jag och William varit hos Vanessa på fika i deras nya hus. Riktig mys-söndag har det varit,klappat katterna och ätit bullar är det vi gjort. Imorgon är det måndag igen och en ny pluggvecka. Dessa veckorna kommer det bli massa plugg eftersom jag har två tentor sista veckan i oktober. Men känner mig utvilad efter helgen så det är jätte skönt.

Hoppas er helg varit fin,kramar!

Likes

Comments

Postad i: MODEFOTON

Vinrött fungerar till allt. Har förut tänkt att vinrött är en färg som är ganska extrem och svår att matcha? Men grejen är att den är väldigt smidigt och är enkel att matcha till de flesta färger,det enda som kanske inte fungerar att matcha den till är nog turkost och rosa. Enligt mig fungerar inte rött ihop med rosa,precis som brunt tillsammans med marinblått eller svart ihop med marinblått. Men precis som allt annat är detta en smaksak. Färgen är såklart något mer utåt stickande men ändå inte överdrivet extrem. Sjukt härligt med lite färg i vardagen.

För övrigt är det fredag och jag och William ska fira att vi faktiskt har tre år tillsammans idag. Tiden går så himla fort. Kändes som vi blev tillsammans nyligen men åren bara springer iväg. Ikväll blir det alltså massa smarrigt här hemma,har varit och inhandlat lite allt möjligt gott och blandat. Så idag blir det en riktig lyx-fredag. Imorgon är det även födelsedagsfirande med Nadina i Göteborg vilket ska bli super mysigt. Tänkte även åta mig en stund med plugg imorgon mitt på dagen för att få poletten att trilla ner angående nationalekonomin.. Den kursen känns för tillfället rätt tuff. Intressant när man förstår och väldigt jobbig när man inte förstår. Ni förstår,lite som med matten. Skit kul när man fattar men hemsk när man inte fattar..

Likes

Comments