God dagens på er!

Solen har smugits sig fram & jag har mest försökt förbereda inför morgon dagen.

Jag & teamet har börjar få allt fler spelningar som kommer på ett rullande band. Det finns inget som är så fantastisk än att stå på en scen och sjunga. Att stå där framme & se hur dem njuter och hamnar i en bubbla av härlighet. Att stå där framme & verkligen förmedla vartenda ord i texten berör även mig. Det handlar inte bara om att "sjunga" en sång. Det är SÅ mycket mer.

Jag är så glad att jag inte gav upp, jag är så glad att jag kan stå med huvudet högt & inte bry mig om vad folk säger. Jag är GLAD att vara mig själv & att leva som kristen. Jag ÄLSKAR det faktum att folk kan prata om mig & jag känner ändå glädje för deras skull.

Jag önskar er en fortsatt UNDERBAR dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HALLÅ där!


Nu är det inte mindre än 2 veckor kvar, ja tills jag blir 18!
Det är heller inte mer än 4 veckor kvar till sommaren!

Känslan av att veta, vardagen kommer inte vara lika stressig. Känslan av sommaren som kryper i kroppen, att allt ser så mycket vackrare ut & allt smakar så mycket godare.

Sommaren är tiden då man hinner reparera sig rejält, det lär behövas för min del nu. Jag kommer att leva efter mottot "livsnjut" denna sommaren, för efter sommaren då är det sista året. Året då studenten kommer präglas, då dagarna kommer springa iväg.

Arbeten ska lämnas in, prov ska göras & tal ska hållas. SEN kastar jag in handduken för att kunna leverera ALLT jag har till mitt SISTA år. Året då man säger farväl till barnsligheterna & förbereder sig inför sin livsplan.

Ha en UNDERBAR dag!

Likes

Comments

Idag var jag på jobbintervju, vilket jag personligen tyckte gick bra! Om jag litar på magkänslan så tror jag faktiskt att jag lyckats kamma hem det. Berättar sen!!

Finns inte så mycket att skriva idag tyvärr, inte hänt så mycket. Men dagarna börjar närma sig sommar, vilket innebär Summerburst i kära Stockholm.

Ska även till Stockholm nu efter påsklovet med klassen, ska bli riktigt kul. Ska se vad dagarna har att erbjuda minsann.

Hoppas ni får en fortsatt härlig dag!!

Likes

Comments

Vädret!
När graderna börja stiga, då vet man att det inte är långt kvar till sommaren. Har ju verkligen inte kunnat motstå solen idag.
Började dagen i kyrkan, jag var mötesledare för första gången. Tyckte det gick väldigt bra för att vara första gången. Sen blir det ju alltid bättre efter varje gång.
När vi kom hem sen kände jag, nu är det dax att skrapa ihop lite vuxenpoäng.
Fick äran att städa både mammas & pappas bil, oftast jag som kör. Men för att vara en hjälpande hand, så tog jag projektet på mig.

Igår slutade med att jag spontant träffade några vänner.
Spelade sällskapsspel, gick och kollade på solnedgången som var otrolig. Blev inte många timmar då jag ändå skulle upp tidigt idag söndag.

Jag personlig
älskar när man är ett härligt gäng, och bara umgås. Pratar om allt, och det bästa är när det finns en musikalisk i gruppen haha. Slutar med att man sjunger låtar tillsammans & fular sig.

Hoppas ni får en fortsatt
underbar dag!

Likes

Comments

Här sitter jag & kör, månaderna börjar närma sig & snart är det maj!
Planen är att så fort jag blivit 18 försöka ta körkortet. Känner att jag vill ha det färdigt & slippa behöva tänka på det senare. Men även att inte behöva vara beroende av någon annan, så fort jag vill någonstans!
Sån befrielse!
Man börjar inse hur mycket ansvar man måste ta, men det gillar jag. En utmaning eller två är något jag personligen gillar att handskas med.

För att liva upp bloggen så får Stockholm ta plats

Vidare mot vad jag ska göra på tisdag!
Jo jag ska på jobbintervju på tisdag, så skönt.
De första sommarjobben jag sökte lyckades jag inte få napp på, men nu så!
Känner att jag gärna vill jobba hela sommaren, men å andra sidan känner jag för att ta det lugnt då det är mitt sista sommarlov. Men om jag jobbar hela sommaren nu, så kan jag skämma bort mig själv nästa sommar. Beslut beslut, men det är väl alltid lättast att ta det som de kommer.
Nu håller vi tummarna!

Ha en fortsatt
UNDERBAR dag
Kram!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej där! Idag tänkte jag visa lite sommar outfits men även avslöja en liten accessoar som jag har en sån extrem craving på!

Dessa underbara chiffon scrunchie!! Hur kan man inte älska dessa! Charmiga, stil rena men får ändå hela outfiten att se fläckfri ut! Det är de små detaljerna som gör allt! Hade jag kunnat så hade jag beställt så många att kontot hade gråtit, hahaha nej nu ska jag inte överdriva.

Mot sommar outfits!!!!

Ett måste i sommar garderoben är ju sånna här byxor. Finns inget skönare än att få gå runt i ett par stilrena byxor och en blus/topp som lyfter upp allt! Man blir helt enkelt svår att missa!

Nuderosa, passa till allt! Blir SÅ snyggt på sommaren! Den bruna brännan - vita slappa kostymbyxor en nuderosa blus till de! Done! And ready to go!

Älskar verkligen silkes materialet som blivit en trend nu, super snyggt verkligen! Frågan är ju vad nästa trend kommer bli!

Vi ses! Ha en
UNDERBAR dag! Kram

Likes

Comments

Efter att dag efter dag gått förbi så tänkte jag
-NU får de väl vara dags att dra igång bloggen igen!

Motivationen och inspirationen till att skriva när det varit vinter har väl inte varit en av de bästa direkt. Det erkänner jag. Men vad kan man ens skriva om, när ens dag är så späckade med allt från skola till fritid. Att skriva vad jag gjort under dagen, väcker inte mitt intresse direkt, så varför tråka ut er med mitt alldagliga liv?

Jag tänkte däremot skriva lite vad jag hittat på medan bloggen har legat under ytan de närmaste veckorna.

Att höra fåglarna kvittra och små små blommar börja slå ut. Det är ett av de finaste att både höra och kolla på!

Våren kickar in, och nu på söndag är det ju redan dags att ställa fram klockan!

Sommaren börjar äntligen sätta sina spår! Jag ÄLSKAR sommaren, (kanske inte just svensk sommar) haha!
Men Sverige har ju sina fördelar också såklart! Det är SOLEN och allt som har med värme att göra, som jag bara inte kan stå emot!

Drickan blir kallare, glassen godare, frukten sötare, och det blir lååånga mysiga kvällar.

Det är inte långt kvar till sommarlovet, men det har ju sina nackdelar! Måste stå ut med alla prov som börjar kastas efter oss. 2:a året på gymnasiet är inte direkt en dans på rosor.

Hoppas ni alla läsare får en fortsatt UNDERBAR dag! Kram!

Likes

Comments

Min uppdatering har ju inte varit så bra nu på sista tiden. Ska försöka allt i min makt att förbättra på de :)

Kom hem igår efter att varit på ett underbart kristet läger som varade under 5 dagar. Kunde inte firat in de nya året på ett bättre sätt än med dem jag har kärt


2 andakter per dag med underbar lovsång & predikan, action(släppa lös vår inre kreativitet) & även lära oss tekniker om hur man skriver lovsånger.

Jag uppmanar verkligen alla att åka på ett sånt sorts läger, man lär känna människor från alla åldrar.

Jag var väldigt skeptisk innan jag åkte dit, det är klart man är. Men hade jag inte åkt dit så hade jag definitivt inte hittat pusselbitarna jag saknade. Jag hade även inte lärt känna dessa underbara människorna. Man har något gemensamt & man kan prata med dem om allt!

Så detta var början på ett nytt liv för mig, detta lär inte vara det sista jag åker på, många fler lär de bli!😊

Hoppas ni alla får en trevlig dag
~ Johannesevangeliet 13:7

Likes

Comments

Idag är de black friday & det tog vår klass på allvar haha. Alla klädda i svart & bokstavligen rockade vi de.
Idag,första gången på länge fick jag sovmorgon. Det händer inte ofta & det kändes verkligen att jag behövde de, små timmar tar man som student på allvar haha.

Idag är de ungdomsmöte som gäller, ska bli intressant vad dagen erbjuder. Blir även lite genrep för mig & Julia till söndag. Hoppas ni får en trevligt kväll, imorgon får de väl bli lite outfit pics igen
😁

Åh juste, var på sjukhuset för någon dag sedan. Har haft stora problem med andningen & har varit inne förut och slutade med att jag fick gå igenom 3 operationer. Nu väntar nästa, & nu hoppas jag det lär bli den sista. Tack & lov sker de inte förens om 1.5 år. Känns svårt att vara borta från skolan nu när man går andra året, arbeten bara forsar över så då får helt enkelt op, vänta. Och nu hej då!

Likes

Comments

Känner verkligen att de är så mycket som måste hinnas att jag inte ens riktigt vet vart jag ska börja... har så många prov framför mig, och skulle helst bara vilja lägga mig under täcket och försvinna tills allt är över. Fast tyvärr går de inte till så. Man tar sig vatten över huvudet & tackar ja till grejer sen står man där & har tusen grejer att göra i slutändan. Inte bra detta😅

Men för att komma på andra tankar! Tänk att bo i en loftlägenhet eller liksom i en gammal studio lägenhet. Skolans tid börjar rinna ut & det är snart dax för mig att flyga ut ur boet. Men då måste man ha de perfekta lägenheten!

Om de så kommer ta mig år att hitta en lägenhet som liknar någon av dessa så får de ta de! Helt klart värt väntan, älskar att de är så stora ytor och öppet. Gillar inte för mycket väggar & dörrar känns mer hemma trevligt med lite öppna ytor❤️

Tips på hur man hanterar stress: inte skjuta upp saker, inte grubbla över det utan få den där uppgiften överstökad. Jätte lätt att skriva och säga så klart & svårare att genomföra. Jag vet, jag håller fortfarande på att lära mig. Trevligt kväll!
☺️

Likes

Comments