Hejsan!
Vädret har inte varit så fint idag, så det blev att man stanna inne idag. Jag har varit i skolan idag och gjort det sista nationella provet, men jag har ett kvar. Jag mår fortfarande inte så bra, så jag stanna inte kvar hela skoldagen. Men när jag kom hem så gick jag o la mig i 3 timmar, för mår absolut inte bra alls.
Om alltså 14 dagar så drar jag till Polen med min klass plus den andre nian på vår skola. Ska bli fett skoj faktiskt, jag kommer uppdatera bloggaren som vanligt och det kommer komma bilder från Polen. Så håll ut kik :)
Hoppas alla mår bra! Så hörs vi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Jag bloggar väldigt sent idag pågrund av jag lider av att jag är förkyld och har feber. Jag har inte varit i skolan idag, och vi hade nationella idag. Men som sagt lider man av förkyldning och feber, kan man inte sitta en heldag vid skolbänken. Det är riktigt jobbigt, men imorgon får jag se hur jag mår. Troligtvis kommer jag kunna gå, beror på om jag känner mig bättre. Men annars finns där andra tillfällen att göra sina nationella. Det är som sagt väldigt stressigt nu i nian, man måste ha koll på allting. Men hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi i ett annat inlägg!

Likes

Comments

​Hejsan! Det blev en sen kväll igår och det var rena kaos, därför jag bloggar nu. 
Igår så gick jag ut med mina vänner o vi var ute, vi åkte till streetrace. Men det var typ inga som körde pågrund av att dom hade satt bommar, så att ingen kunde köra. Så vi åkte tillbaka igen till Åstorp igen och hängde lite där & var ute där istället. Jag gick utan jacka hur länge som helst!
Så just nu idag, sitter jag i min säng & få lida av att jag har ont i halsen. Sen att min näsa börjar bli täppt, vad säger man "klapp" liksom, jag har inte tid att vara sjuk.
Men hoppas allt är bra med er, så hörs vi senare! 👍Likes

Comments

Hejsan! Detta är mitt första inlägg på denna bloggen. Jag är alltså en 15 årig tjej som bor utanför Helsingborg, med min mamma och pappa. Jag går just nu i nian på Petersvenskolan och det är mycket plugg. Som sagt jag kommer alltid ta skolan före denna bloggen jag har gjort.
I denna bloggen kommer det framför allt handla om mitt liv o vad jag gör på vardagarna. Jag har mest denna bloggen för att jag ska kunna skriva av det mesta jag känner, för har det rätt så jobbigt nu. Och jag kommer också blogga när jag känner för det!
Så hoppas ni verkligen kommer gillar min blogg, så hörs vi i nästa inlägg! 😊

Likes

Comments