Ibland kan det vara skönt och bara åka iväg o glömma alla problem och allt drama även om jag vet att allt finns kvar när man kommer tbx , men bara för stunden slippa och tänka på allt som man inte orkar! sånt som egentligen är onödigt men måste fixas och bry sig om !

All oro för väntan på svar om allt kommer bli bra eller om de kommer bli sämre :/

Hur mkt fel man kan göra hur man kunde svika sin bästa vän för en såå onödig sak som inte ens va värd det och man inte kan ta tbx eller göra för att få de ogjort ! De ända jag kan säga är förlåt och att jag älskar dig ända in i döden och ska bevisa för dig hur mkt jag ångrar mig ❤️

Tur man har ett andra hem och rymma till och släppa allt och tänka på sig själv utan att ens behöva träffa på folk

2017 riktigt skit år än så länge drama o problem oro och stess men bara hoppas på att allt blir bättre till slut ❤️

Men även glad att jag har dom bästa tjejerna i mitt liv och min underbara familj och dogsen ❤️❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När du bara vill skrika rakt ut, men frågar dig själv är det verkligen värt de? Ibland ja och ibland nej , men i detta fall vet jag inte ! Allt händer i så dålig tajming när ska alla pusselbitar falla rätt och inte fel! Bra fråga och de svaret är bara och vänta på! För vem vet vad som händer i morgon eller om ett år , bara och vänta och hoppas att snart blir allt bra igen och man slipper tänka på hur skevt livet är ! Det har hänt så mkt saker de senaste som jag ångrar grov att jag ens gjort hur tänkte jag löften jag lovade mig själv att aldrig bryta , men alla har väl en svag punkt någonstans och min blev träffad ! Men just nu känner jag att allt bara går åt helvete och jag har ingen ork eller lust med något, för allt känns hopplöst och jag vill bara komma bort från allt och alla ett tag!

Likes

Comments

Hemma igen efter en underbar helg i hogstorp ! det är inte förens man kommer tbx man märker att man saknar det, tur man kan åka och hälsa på <3 Har såklart blivit massor av häst mys och ridning både i lördags och idag :D känns gött i benen nu haha!! och nöjda vovvar som fick springa fritt hela helgen och jaga hästarna i hagen ! här kommer lite bilder från helgen <3

nu sängen och kolla serie och sova skola i morgon igen <3

Likes

Comments

Vet att jag inte skrivit på ett tag men inte känt för de riktigt ! Men nu får jag väl ta och göra det :) kan väl inte påstå att de har hänt så mkt sen i lördags :) men va iaf och firade rebeccas födelsedag va mysigt :)
Under söndagen va det mer träning med boss och fick även daisy och bli vän med han så de är ju positivt :) under kvällen så var jag nog med ronijah o cassie o dom tror jag iaf för de ör ju de vanligaste :)
I måndags var jag i skolan igen sen gick jag hem till bästa cassie som gjorde pannkakor måste nog säga att jag e kär i pannkakor ❤️❤️ sen åkte jag,cassie och william till stan för jag skulle prova en jacka som jag skulle beställa :) men har inte kommit så långt än !
I tisdag var vi iväg på frisör konferens med skolan, det var faktiskt bra man lärde sig mkt om vad vi som frisörer har för rättigheter osv ! Hade även årets värsta mens värk och ingen ville komma med choklad till mig så fick till slut gå och köpa den själv haha ! Och samma visa idag FUCK MENSVÄRK asså de värsta som finns 😂

Idag var de skola igen ! Efter skolan gick jag hem o sov några timmar kände att de verkligen behövs för känner mig så trött och seg fast jag sovit bra så vet inte riktigt vad de är med mig just nu ! Iaf sen hem till ronijah och drack te med alla vanliga , liveade och störde mig på en person som skulle kommentera hela jävla tiden !! Sen ut på promenad och hem till syster för o äta glass haha ;)

Har även haft ett långt samtal med bästa therese så jävla skönt och prata ut även om vi inte pratar varje dag så vet vi vart vi har varandra hela tiden och så jävla tacksam att hon fortfarande finns kvar även fast jag bytte skola och flyttade tbx till gbg så är hon den ända som fortfarande finns kvar ❤️❤️
Älskar dig gumman och kommer alltid finnas här för dig oavsett vad ❤️❤️

Nu serie och sova ❤️❤️

Likes

Comments

Trött men ändå pigg hur de nu går ihop 😂
Denna helgen ska jag passa boss tills på söndag så i dag har blivit mkt bus och lek , och även lite träning för boss med och gå fint i kopplet och acceptera att bessie inte vill alltid de han vill , mkt träning kvar men de är en bra början och han börjar lära sig hur jag vill att saker och ting ska vara när vi är ute och även hemma 😂😂
Nu serie och sova för i morgon blir de mer träning innan de är dags och fixa sig för att fira rebeccas 23 års dag ❤️❤️

Likes

Comments

min största rädsla just nu är nog att våga säga vad jag känner och vad jag vill få ut av det. För rädd för att bli sårad och att förlora mer på att berätta än att vara tyst , Att falla för l'ätt har nog alltid varit min svaga punkt även om jag lovade mig själv att det inte skulle bli så den här gången men jag föll ändå som en fluga i spindelnätet! Men problemet är att innan har jag vågat säga vad jag känner , men något känns annorlunda nu för jag blev feg för första gången! Och vet inte vad jag ska göra finns så många frågor och saker jag inte kan släppa , alldeles för mkt så mina vänner snart får krupp på mig, men dom är ju dom ända som man kan prata med om det och få ett svar på vad man borde göra till en viss del, men jag hatar och vänta på saker , vill att allt ska hända på sekunder och inte månader. Att stressa fram saker kanske inte gör saken bättre utan raka motsatsen allt kanske bara blir sämre, men ingen vet hur de slutar de är som när man kollar en serie och måste vänta en hel vecka på att få veta fortsättningen, så känns mitt liv just nu! Jag vill bara veta fortsättningen på direkten! Så jag antar att det betyder att jag har ett beslut jag måste ta för att få reda på slutet !!

Likes

Comments

Seg jävla dag men vad ska man förvänta sig när man e sjuk eller va man ska kalla de. fick bli en liten lekstund med bess iaf och lite övningar så hon e nöjd och sover gott i sängen nu iaf vilket vi gjort hela dagen men men nu serie och sova!! 

Likes

Comments

Detta har varit en toppen helg :) 

Fredag: då var bästa morbror och Rebecca här och käkade middag och sen rökte vi vp och bara chillade en lugnt fredag med andra ord <3

Lördag: i lördags firade vi linas 33års dag mysigt och lugnt plus godmat och bra folk, va kan man mer säga om den dagen? gick hem ganska tidigt och la mig då jag skulle vara barnvakt dagen efter <3

söndag : Idag har jag haft Romitha så vi gick en promenad och lekte med vovvarna, sen hem och kollade film en stund och åt glass. Sen blev de en promenad ner till Cassie med romitha och Ronijah, sen fick de bli mer promenad och träffa dana , sen gick vi alla hem till mig innan lillan åkte hem <3 sen tog jag mig en kvälls tur till stan och träffa en vän ! 

nu sägen o kolla ett avsnitt av min serie sen soooovvaaa <3


Likes

Comments

Idag va jag i skolan sen under mina 3,5 timmars rast fick de bli en tripp till stan med cassie och äta o shoppa innan de va dags o åka tbx till skolan :) fick köpt lite iaf, o lite presenter men dom kan jag it visa här ;)

Efter skolan blev de plugg med cassie , sen kom dana så gjorde vi naglar och tog en promenad , så nu sängen och ett avsnitt av någon av alla serier jag kollar på haha ;)

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan igen :) gjort folie slingor på dockor idag!

Efter skolan blev de sängen några timmar sen träffa ronijah och cassie :) nu sova
De är la de ända som hänt idag typ tvär seg dag men men

Likes

Comments