Mars 2015

Hej! Nu var det ett tag sedan, har inte riktigt haft tid att blogga och imorse så fick jag migrän så fick stanna kvar i sängen men nu börjar jag känna mig lite piggare. Har inte hänt så mycket den senaste tiden, det rullar på liksom. Tog bort min tandställning förra veckan och det känns väldigt lustigt fortfarande men damn, vilka tänder man får. Så värt. Och förra tisdagen så cyklade jag till ett stall i närheten för att rida, så det lär bli lite mer häst på bloggen framöver :)

För någon vecka sen så gick jag och min underbara ut och fotade. Han är verkligen bäst💜

På tisdagslektionen förra veckan så hade vi pyssel i stallet medans den andra gruppen red, då fick jag ha Udetta. Knoppade och lindade benen.

jag är inte någon expert på att knoppa men fint det blev efter flera försök :)

På onsdagsmorgonen så åkte jag hem då jag skulle till ortodontin och ta bort min tandställning. 2 besök den dagen då jag inte ville förlora en massa tid i skolan. Så himla skönt att va hemma ibland. Mysigt har vi det!

På torsdagen så tog jag mig tillbaka till skolan, men fick åka buss till Ronneby och missade Växjöbussen.. Satte mig på ett fik (Mandeltårtan) och läste en bok. Mycket trevlig personal och supergod varmchoklad och cheesecake.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229