Godric // 6 oktober

Hej bloggisen!

Shit, fasen vilka framsteg jag och fina Godde gjorde igår. Helt underbart faktiskt.

Har nu under dem 2 - 3 gångerna på dressyrlektionerna jag ridit honom så har vår ridlärare sagt till mig att jag verkar feg när jag rider honom samt att jag är för lat osv. Jag har verkligen tagit till mig kritiken och jobbat så himla hårt och igår gjorde vi ett stort framsteg. Ok fart i skritt, ska jobba vidare på det. Traven kommer han verkligen fram och söker sig även nedåt, men i galoppen höjer han huvudet igen så det ska vi jobba på. Men han jobbade på bra annars. Godde är även väldigt stel och så himla svår att ställa till både höger och vänster i båda varven på volten, så den blir inte rund.. Iallafall inte när jag rider honom haha.

Nu när jag börjar göra framsteg med både lillkillen och Toy så ska jag börja lägga upp mina träningar bättre, har mest blivit skogsridning och jag får inte ut så mycket av det förutom att förbättra min sits vilket iofs är bra. Men jag får inte samma kontroll över hästen som jag får när jag rider ett ridpass.

Slänger in en bild på Toy också, älskar när hon galopperar till en så fort man kommer. Man känner sig så välkommen efter en jobbig och stressig skoldag, här kan man verkligen slappna av. :)

Puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229