Pyt. sådan en knap kunne jeg desperat godt bruge. Bare at kunne trykke på en knap og slippe kontrollen istedet for at bære nag. Faktisk gad jeg også godt at være hende, der havde opfundet en pyt knap.

Det er ikke fordi en pytknap reelt gør det vilde, men det får folk (mig) til at indse hvilke dumme ting, jeg har formået at hidse mig op over.

For eksempel formår jeg at hidse mig op over det faktum, at min lillebror gerne vil følge med i de ting jeg laver på både computer og telefon. Det irriterer mig helt vildt, at han gerne vil tæt på. Kunne jeg istedet sige pyt - for det er i grunden en utrolig dum ting at være irriteret over. Alt han vil er jo bare at følge med i mit liv og mine gøren.

Jeg kan har også en tendens til at blive irriteret på folk der spørger, om jeg stadig er single. JA for 117'ende gang. JEG ER STADIG SINGLE. Behøver du at strø salt i såret og minde mig om, at jeg endnu en aften skal holde om mig selv i håb om, at det kommer til at føles bare en smule som rigtig putning. For blot at finde ud af, at det ikke på nogen måde kommer i nærheden.

Det er igen en dum ting at blive sur over. Jeg er egentlig glad for at være single - jeg er i gang med at finde mig selv og lære at elske mig selv som den jeg er. Det er ikke fordi jeg aktivt gør en indsats for at finde en kæreste. Så jeg burde bare sige pyt.

Jeg tror, hvis jeg blev bedre til at sige pyt, så ville jeg føle mig som et lettere menneske med et friere sind. Det kunne jeg ofte godt bruge. Det ville nemlig resultere i, at der ville være så meget mere plads til at gå og tænke på alle de dumme ting, jeg foretager mig til hverdag - for der er ikke så få ting endda. Det der med at jokke godt og grundigt i spinaten er en af mine spidskompetencer.

Disse dumme ting kunne nok egentlig også godt bruge et pyt. Om et pyt altid hjælper er jeg dog ikke sikker på. Jeg tror ikke et pyt kan råde bod på de dejlige menstruations følelser, der flyver rundt i kroppen. Lad os være ærlige ladies - der er intet, der kan tæmme de følelser. Det ene øjeblik kan jeg være zen og det andet er jeg Cruella devil i forklædning.

Bottom's up ladies. Kæmpe kys

Likes

Comments

Vi får alle tildelt små mærkater med beskrivelser af, hvem vi som personer er. Lidt ligesom et til og fra kort, der har til formål at tippe om hvem en gave er henvendt til. Det samme formål har alle disse små mærkater. Disse små mærkater afgør, hvem der får lov til, og har lyst til, at komme komme ind på huden på os. Jeg for eksempel er propfyldt med en masse mærkater, der definerer mig. Ikke nødvendigvis mærkater jeg selv har tilegnet mig - oftest mærkater andre har tildelt mig. Det betyder også, at jeg ikke er lige enige i alle sammen. Nogle er jeg uenige i, andre er jeg meget enige i og nogle ville jeg ønske ikke var rigtige.

Her kommer 6 mærkater - ja, så kan I jo selv sortere dem efter kategori.

1. Usikker

2. Loyal

3. Modebevidst (eller ihvertfald modeinteresseret)

4. Perfektionistisk

5. Naiv

6. Sød (Ofte for sød)

Der er blevet udformet teorier omhandlende mærkater og hvordan de påvirker vores identitet og opførsel. Mange studier viser, at det ikke er sundt at sætte folk i båse, især ikke en negativ én, da det kan have en klar påvirkning på vores måde at agere på.. Okay bliver det her lidt for teknisk? Bare rolig - for fremtiden bliver de her opdateringer mere humoristiske (Spejderære - ja jeg var spejder som barn, så jeg må gerne.)

Vi placerer alle sammen folk i båse, og det kan vi ikke løbe fra. Jeg gør det selv, selvom jeg gerne ville ønske det anderledes. Vi placerer sågar os selv i båse - ofte med udgangspunkt i de båse, vi i forvejen er blevet lagt i af andre.

Igen - bliver det her lidt for tungt? Pointen er, måden vi ser os selv og andre på kan have positive og negative indflydelser. Jeg har en vision om, at jeg vil hjælpe med til at få jer til at se jer selv på en positiv måde. Hvordan spørger du nok? Ved at bruge mig selv som dårligt eksempel selvfølgelig. Bare rolig - jeg kan tage det.

Disse bokse jeg er blevet lagt i har været med til at definere måden hvorpå jeg ser mig selv. Ikke alle er lige gode. Hvor ville jeg dog gerne bare have at vide, at jeg er sød og ikke alt for sød (implicit - for sød er en negativ ting). Jeg er sikkert blevet sat i mange flere bokse, der gør, at jeg har haft perioder med negativitet. Hvis nu folk begyndte at proppe hinanden i gode bokse, chokoladebokse eksempelvis, så tror jeg vi alle ville have det meget bedre - og er det ikke i grunden det vi alle vil? Være glade, føle os selvsikre og sexede? Ikke kigge os i spejlet og hver gang tænke: ahh jeg har lige lidt på sidebene jeg godt kunne komme af med, og det modermærke skal jeg også have fjernet.. og arghhh satans - nu ser alle mine skæve fingre og indgroede tånegle (jeg har ikke indgrodede tånegle).

Pointen er: vi har det med at efterleve de bokse vi er blevet tildelt. Er det noget positivt, har du og jeg nemmere ved at være et sødt og selvelskende menneske .Så hey - ladies! Skal vi ikke lige alle tage et åndedrag og sige noget pænt? Lade være at definere hinanden på en negativ måde?

(okay helt kan vi ikke lade være.. Vi er trods alt af kvindekønnet - vi kan lide at sladre - ja også mig, Men hvad med at vi prøver at minimere denne sladder? Det er ikke godt for rynkerne og karmaen)


Bottom's up ladies . Kæmpe kys

Likes

Comments