Yrsel och trött


Blodprovstagningen gick bra som vanligt, hoppas även att värdena håller sig på en fortsatt bra nivå, får provsvaren imorgon när jag pratar med läkaren igen.Just nu ligger jag i sängen och vilar, känner mig väldigt yr, förstår inte riktigt varför jag har sådan här yrsel så det kanske är bäst om jag vilar en stund.. Kärleken fick köra mig till VC imorses då jag inte riktigt kände för att köra bil i det tillståndet. Jag kände av yrseln redan igår kväll och tänkte väl att det går nog över med lite sömn men yrsel var fortfarande kvar 05.30 när jag klev upp.


Nåja det blir nog väl. Om jag ska följa schemat för blodprovstagningarna så skulle detta innebära att jag har sommarlov tom v.34.. Vore Väldigt skönt att få krypa in under skalet ett tag och slippa VC, det känns som om jag behöver en Time-Out.. Och då menar jag en riktig Time-Out.


Det har varit så mycket energi dränering ända sedan september i fjol. Först insjuknar jag i något, som vi fortfarande inte vet vad det är till 100%, låg inne på neurologiska avdelningen i november, reumatiska avdelningen på SU i februari, första fallet av Cov-19 kom till SU 2 dagar innan jag skrevs ut därifrån. Gått igenom flertals påbörjde "chock höga" kortison omgångar som sedan avslutats lika fort.. Stundtals varit full pumpad av morfin för att kunna härda ut då jag varit utan kortison och varit tvungen att genomgått 10tals olika undersökningar och operationer..


Tankarna snurrar omkring...


Men jag är tacksam! Tacksam för att familjen mår bra och att min kämpar vilja ger resultat Hur tungt det än må vara ❤Gillar