Vilken tisdag


Var iväg till VC och tog nya blodprover, en sväng till ÖoB när dom öppnade, Biltema, coop och plantagen. Fick tag i allt som stod på listan men inga sommar blommor från plantagen.


Svängde även förbi Elon kl 13 när jag ändå var närsgårds och då jag fortfarande väntade på hennes utlovade samtal, tänkte att det var lika bra att svänga förbi.


Det har hittintills gått UNDER förväntan och kan lugnt säga att det Aldrig mer kommer att bli något köp där så länge jag lever. Hennes attityd och bemötande avgjorde allt.


Snacka om att dränera någon på energi. Säger bara, det kan faktiskt vara så illa att jag är utan kyl/frys på obestämd tid. Vet ej om/när jag får en låne kyl/frys tills dess att teknikern felsökt och eventuellt lagar skiten. Vill det sig riktigt illa så blir det ingen stuga och sommarlov för mig på fredag. Jag kan omöjligtvis vara där om jag inte har en kyl/frys.


Hon som jag pratade med inne i affären sa "Det ligger inte på vårt ansvarsområde att se till att du har en låne kyl/frys" Nähä vems är det då frågade jag!! Hon fortsatte att tjattra och tillslut sa jag. Så du menar att "Om detta hade hänt här i stan då hade jag varit utan kyl/frys på obestämd tid?" Hur i helvete tänker du nu? Det enda jag orkade tillägga var "Vi hörs imorgon och då förväntar jag att du har positiva besked till mig, ge mig även numret till service kontoret så ringer jag dom själv för här verkar jag inte få någon hjälp" Jag fick numret sen gick jag.Aldrig mer..


När jag varit hemma en stund fått i mig lite mellis då ringde det från service kontoret. Fick prata med en jätte trevlig person. Hon började ställa frågor om vad som hänt med frysen, det här var information som hon fått från affären, inte ens detta blev rätt därifrån. Så jag bad henne lyssna på mig istället så att hon fick Korrekt information. Ja det tyckte hon var lika bra, efter min story blev hon helt nöjd. Hon lovade att göra allt i sin makt att hjälpa mig iom affären inte verkar vilja göra det. Vi skulle höras imorgon igen.


Nu tänkte jag jag sätta mig ner i köket hos min man, han lagar mos och wienerkorv till oss. Skönt att koppla bort allt det där och hoppas på att det ordnar sig.


Hoppas att ni har haft en underbar tisdag. Sköt om er och ta hand om Varandra.


Kramar


Gillar