Växlande molnighet & sol omvartannat


Hej alla fina läsare, vår förmiddag har gått i myspys tecken och det är inte lika varmt ute som tidigare dagar. Det uppskattar Ossi ❤ Gårdags kvällen var lugn och skön, vi tittade på 2 avsnitt av Transplant och det är en serie helt i min smak, bara 4 avsnitt kvar så är jag med i matchen och redo för 7e avsnittet på måndag.


Den här pandemin som härjar runt i vårt avlånga land har tagit ut sin fulla rätt och kryper Allt närmare och närmare.. Tror att alla numera ser på sitt liv ur ett helt annat perspektiv och värdesätter helt annorlunda. Att familjen, dom nära och kära har en betydelsefull och central roll i våra liv det är jag helt övertygad om att alla här känner precis som jag. Men deras betydelse och roll i mitt liv har blivit ännu större än tidigare hur nu det är möjligt. Visste inte att det var möjligt att känna så mycket kärlek..


Igår kväll fick jag ett väldigt tråkigt besked, min finaste barndomsvän har högst troligt blivit smittad då hennes dotter som jobbar inom vårdyrket har testats positivt. Hon har valt att isolera sig själv och det är det absolut bästa. All fokus ligger nu på att tillfriskna från detta och hoppas att det inte blir värre än vad det redan är.


Sänder All min kärlek energi och styrka till henne o hennes dotter ❤


Nu ska Ossi o jag ta vår 2a promenad för dagen och rensa tankarna lite och fylla på må bra kontot med energi...


Ta hand om Er & va Rädda om varandra ❤


Ta ingenting för givet ❤


Kramar


Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, idag ser är inte lika varmt som igår men solen skiner. Ha en underbar dag ❤❤
nouw.com/enitalienareisverige
Evaeliasson
Evaeliasson,
Ingajohansson
Ingajohansson,
Så tråkigt, ja man vet inte var och när man smittas
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Du har så rätt Inga ❤
nouw.com/passionbagareokock