Vårt Paradis ❤ Bohuslän del 3


Resan pågick under många år men tillslut såg vi ett slut då allt var färdig besiktigat och klart.Tapetseringen i lägenheten var i full gång, fönster karmar mm.Lägenhetens toalett blev sakteligen färdig 🙂Golv i hallen blev klart det med, köket pysslade jag med och jag tycker att allt flöt på bra.


Maj 2017 blev vår lägenhet färdig besiktad och klar. Där bodde vi nu den sista tiden när vi färdigställde huvuddelen av huset.Oktober 2017 blev vår toa/dusch färdig.Älskar vår lampa i det rummet.Första gången som adventsstjärnan hängdes upp ❤När kaminen skulle installeras så hade vi verkligen turen på vår sida. Inget regn så länge vi hade ett stort hål i taken, det var bara halvstorm när T och svågern var uppe på taket 😔 nä det var ingen höjdare det där.. Men som sagt Regnet slapp vi iallafall 🙂Dessa grå raggsockar har värmt mina frusna fötter ofantligt många gånger under resans gång. Så många gånger att det nu är dags för mig att lappa ihop dom, vägrar att slänga dessa inkörda favoriter.Avslutar detta byggande med ett fotografi från min favorit plats i stugan. Här sitter vi ofta.


Vårt drömkök ❤


Allt blev precis så som vi drömt om och lite till 🥰


Resterande etapper med att kånka virke, rensa berget fritt från all växtlighet mm och färdigställa två altaner, toalett och tvättstuga likaså, målning utvändigt som pågick i 10-11 veckor. Vi valde att grundmåla en extra gång plus 2 ggr färdig kulör. Här på västkusten och allt salt i luften så är det bra att vara Extra grundlig.


Jag låter allt detta vara lämnat åt er egna fantasi då det annars skulle innebära ytterligare en biljoner bilder till och 498 inlägg 🤣Sista pusselbiten för vår altan ser ni på bilderna ovan.


Jag hoppas att ni fått en liten hum om vad vi pysslat med dessa år. Det var riktigt trevligt att få berätta allt detta med bilder och ord. Det blev som en resa tillbaka i tiden för min egen del 🥰


Så jag tackar för att ni följt med på min berättelse och resa, hoppas att ni har haft lika roligt som jag.


Kramar till er


Gillar