Vårt Paradis ❤ Bohuslän del 2


Som ni kanske kommer ihåg så fick vi nycklarna till vårt Paradis i mitten av april 2015 och då tog vårt arbete vid. Ett hårt arbete hade vi nu framför oss. Men allt detta har varit värt varenda min och så många roliga stunder vi haft genom åren. Hela den här resan har haft både sina positiva och negativa sidor, men allra Mest positiva saker.


Tycker att det är så roligt att få berätta och visa med bilder hur allt detta fortskred.Vår allra första natt blev i slutet av april 2015 i en helt oisolerat "bara lekablock", byggdamm, toalett bestående av hink, vatten i en dunk, sängen deluxe bestod utav en tjock luftmadrass 140 cm. Men T värmde mig så gott om nätterna och värmeljusen i fönstret förvandlade även detta byggkaos till det Mest romantiska ever.. När svägerskans stuga va ledig då fick vi Alltid kvarta hos dom ❤


Bilderna ovan är tagna från lägenhetens sovrum.Vår allra första middag åt vi på fina campingbordet i husets huvudentré. Minns det som igår. Jag var nere på Ica Skeppet och köpte färdig grillad kyckling filé, sallad och potatisgratäng. Ica Skeppet har genom åren tjänat en och annan krona på oss. Men åh va tacksamma vi var över att dom säljer dagens lunch mm. Självklart blev det ofta mat därifrån sålänge vi inte hade möjlighet att laga någon mat själva..Bilden ovan föreställer blivande vägg till kökspentryt i lägenheten och bakom skymtas toalett och duschrum..Här ser ni blivande toa och dusch.Blivande hallvägg uppreglat.Nu har vi kommit till hösten 2015, väggarna har isolerats och gipsväggarna är på plats och spackel likaså.


Bilderna visar lägenhetens pentry och hall.


Succesivt blir rum efter rum i lägenheten färdigt och snart är det redo för tapetsering och golvsättning.Bilderna ovan visar lägenhetens hall.Bilderna ovan visar lägenhetens sovrum. Min allra bästa barndomsvän C var här och hjälpte mig att spackla då fick jag en present av henne.

Ett ❤ och mitt minne för livet..


Fortsättning följer..


Gillar