Välkommen Underbara måndag


God dag på er, hälsar denna underbara sommar varma måndag Välkommen. Vi kom nyss hem från skogen, någon annanstans kan vi inte vara då det blir/är rekord varmt idag. Jag fick ta på mig trekvarts brallor och linne idag annars får jag nog värme slag. Vet inte riktigt vilket humör jag är på idag 🤔 men jag antar att jag är på gott humör som vanligt och oavsett vad 🤭 en kan ju inte gå omkring och deppa ihop för det ena eller andra. Det blir vad det blir & det är vad det är.. Jag har sovit så konstigt inatt, varmt och klibbigt i sovrummet trots att fönstret var öppet. Somnade vid 12 och vaknade 02 klarvaken och låg och lyssna på tokfåglarna i någon timme som började kvittra så här dags 🤣 har druckit 4 koppar kaffe och jag bara är..


En tvätt är upphängd och sängen ska bäddas rent. Det är det enda jag har på min agenda.


Min fina dotter och hennes lilla vovve kom över nyss, hon chillar på altanen och det förstår jag för vi har ju kanonväder idag. Jag sitter i skuggan. Det är det som gäller när jag käkar kortison.


I em när gubben kommit hem från jobbet då ska vi fika med glass och jordgubbar. Bonusbarnet kommer över en sväng också, han saknar Ossi sa han 🤣


Nä nu ska jag umgås med min underbara dotter.


Önskar Er en riktigt trevlig dag.


Gillar