Välbehag


Bara några dagar kvar till besöket med reumatologen. Har tusentals tankar, frågor och är emotionellt trött.

I hopp om att försöka återskapa en inre balans och ett välbehag så har ansiktet fått Extra mycket kärlek idag.

Först en grundlig ansikts tvätt med Apolivas Ensympeeling och därefter en återfuktande ansiktsmask som fick sitta i ett par timmar.


WOW VILKEN ANSIKTSMASK!!!


Köpte den igår när jag var iväg till apoteket en sväng för att köpa mediciner och passade på att unna mig en ansiktsmask.

Dom hade även 30% rabatt på den för alla medlemmar. Och nu när jag har provat den så kan jag bara konstatera att jag måste åka till apoteket igen och köpa fler. Helt klart ett måste att ha hemma! Masken finns i 4 olika varianter och jag ska bestämt ha 1 av vardera. 🙂Efter att masken sköljts av ordentligt så applicerade jag rikligt med Esteé Lauders natt olja och lät den verka på djupet i säkert en timme.Sen Lumenes nattkräm, en kräm jag inte kan vara utan helt enkelt. Precis som krämen heter, så skapar krämen en harmonisk balans, laddar huden med Allt den behöver och ger en intensiv återfuktning på djupet.Sedan en mjuk ögonmassage med ögoncreme.Till sist pricken över i:et, läppbalsam med havtorn från Klinta.Apolivas ansiktsmasker & deras budgetvariant. Kostar 17.50kr och erbjudandet är giltigt tom 26/1.


Kramar Lotta


Gillar

Kommentarer