Utmaning


@Soffiaz_85 hade en utmaning och jag blev taggad av @MariasVardag att vara med đŸ„°


Gör ett inlÀgg och berÀtta lite om dig sjÀlv och visa en eller tvÄ bilder som du Àr nöjd över det kan va pÄ dig sjÀlv eller vad som helst.Bilden förestĂ€ller mig och min brorsdotter, tror jag var ca 12-13 Ă„r. Hon var med mig Högt och lĂ„gt i vĂ€ldigt mĂ„nga Ă„r och följde med oss pĂ„ semestrarna mĂ„nga ggr. Än idag har vi ett speciellt band mellan oss ❀

År 1982-83KÀrleken och jag i Sirmione vid Gardasjön.

År 2011HÀr sitter jag pÄ vÄr bergshÀll tillsammans med vÄra 2 Àlskade svansbarn som nu inte lÀngre finns med oss. Vi satt pÄ den hÀllen mÄnga gÄnger per dag dÄ vi börjat sprÀnga och bygga pÄ vÄr tomt.

År 2014.Bilden tagen veckan före vÄr förlovningsdag.

År 2015Mitt första barnbarn Àr fött.

Samuel ❀

9/5-2018


Hösten 2018Bilden tagen för ett par veckor sen pÄ vÀg till Bohusmalmön.

Året 2021


Att berÀtta om sig sjÀlv Àr inte alltid det lÀttaste, tycker jag. Men ett ord som beskriver mig i stort Àr ordet Okomplicerad. Jag tycker bra om dom flesta som har klivit in i mitt liv, tills motsatsen bevisats. Glad över att fÄ ha dom personerna i mitt liv. Har ett fÄtal absolut bÀsta vÀnner som jag tyr mig till i vÄtt och torrt, dom finns för mig och jag för dom. Precis nÀrsom pÄ dygnet. Antingen Àlskar du mig eller sÄ hatar du mig, finns inget Mittemellan.


Är en ganska enkel person enligt mig sjĂ€lv, glad och positiv med ett relativt stort hjĂ€rta. En del av mina vĂ€nner hĂ€vdar att jag har en enorm kraft att slĂ„ till mot orĂ€ttvisor. DĂ„ pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt hoppas jag.


NĂ€r jag var 15 Ă„r mötte jag barnens far, vi fick 2 underbara barn tillsammans. 1989 och 1991. Jag var 18 Ă„r dĂ„ jag födde min förstfödde. Alldeles för ung tyckte mĂ„nga. Men pga rĂ„dande omstĂ€ndigheter i ung Ă„lder och lĂ€karen sagt att jag skulle enbart ha 30% chans, pĂ„ den ena Ă€ggstocken att kunna fĂ„ ett barn, sĂ„ var det positiva beskedet 1988 som en skĂ€nk frĂ„n ovan. Utan att blinka behöll jag barnet som vĂ€xte inom mig, det finaste som nĂ„gonsin har hĂ€nt mig ❀ februari 1989 födde jag min son. Ett par Ă„r senare hĂ€nde nĂ€sta mirakel, Ă„ret 1991 i mars födde jag min vackra dotter ❀


År 2005 skiljdes barnens far och jag.


I mÄnga Är (6Är) valde jag att leva mitt liv pÄ egen hand, lÀra kÀnna mig sjÀlv igen och vara just Ensam. Ville inte ha nÄgon vid min sida.

Det som sker det sker..


2011 januari korsades kĂ€rlekens och min vĂ€g, den hĂ€r gĂ„ngen för att bli "Vi". Visste vilka vi var dĂ„ vi har gemensamma vĂ€nner och frĂ„n det mötet i januari 2011 har det varit "Vi" oavkortat ❀


Jag tror pÄ ödet och Det som sker, det sker av en anledning..


NÀr det blev "Vi" fick jag Àven 2 st fina bonusbarn. Födda 1994 och 1997. Minstingen bodde hos Oss och den stora valde att bo hos sin mor. Det Àr ett val som barnen ville göra och det var för oss att rÀtta oss in i ledet. Har funkat bra med helt normala UPS and Downs. Det enda trista Àr att man inte spenderat sÄ mycket tid med det största bonusbarnet. Tids nog kanske det kommer mer av den varan eller sÄ Àr det bara som det Àr.. Jag lÄter tiden fÄ utvisa.


Har pluggat en del, dator programmering matte ekonomi teknik och logistik. Älskar sprĂ„k och skapa med mina hĂ€nder. MĂ„la och musik Ă€r nĂ„got jag önskar Ă„teruppta nĂ„gon gĂ„ng. Har jobbat som florist, receptionist/alltiallo pĂ„ en idrottsförbund, stĂ€derska. Provat pĂ„ en del.


Har arbetat pĂ„ samma företag sen Ă„r 2000 och gjort lite av vardera. GenomgĂ„ende Ă€r arbetskollegorna det som varit det Allra BĂ€sta och nĂ€r jag fick möjligheten att börja pĂ„ bearbetningen Ă„r 2016 sĂ„ var cirkeln sluten. Ett vĂ€ldigt omvĂ€xlande arbete dĂ€r man fĂ„r anvĂ€nda bĂ„de kroppen och hjĂ€rnan, inte lika stor belastning för kroppen som tidigare Ă„r. Inte en dag Ă€r den andra lik 🙏 jag Ă€r nöjd. Arbetade faktiskt pĂ„ samma företag Ă„ren 1990-1991, 2 mycket lĂ€rorika Ă„r.


Nu gÀller det bara att jag hÄller i nÄgra Är till. Det Àr en stÀndig liten oro jag gnor inom mig titt som tÀtt, sen jag insjuknade i Ra september 2019 och började jobba 100% januari i Är. Men jag kan inte gÄ omkring och vara orolig över detta hela tiden, skulle resultera i att jag nog aldrig skulle komma utanför dörren Mitt motto sen jag började jobba, ta en dag i taget. Lyssna pÄ kroppen och tillÄt dig sjÀlv den dÀr vilan om det sÄ skulle vara mitt i veckan.


Den senaste tiden pÄ jobbet och livet generellt har handlat om att LÀra mig kÀnna igen signaler. Signaler som berÀttar för mig om Hur jag mÄr, dessa signaler mÄste tas pÄ största allvar. Har tvingats att lÀra kÀnna mig sjÀlv pÄ Nytt och tillsammans med min inneboende sjukdom RA göra det BÀsta av mitt liv.


Jag tror att jag fortfarande hĂ„ller pĂ„ att lĂ€ra mig, lektionen Ă€r liksom inte över Ă€n. MĂ€rker för var dag som gĂ„r, att jag gör mer och mer saker som fyller ett stort vĂ€rde i mitt liv. Som skĂ€nker mig glĂ€dje och lust. LevnadsglĂ€djen ❀


Nu blev nog det hĂ€r inlĂ€gget lite vĂ€l lĂ„ngt, men att berĂ€tta om mig sjĂ€lv och hurdan jag Ă€r krĂ€vde sĂ„ hĂ€r mĂ„nga ord. Men det hĂ€r Ă€r jag, en Okomplicerad person đŸ€Ł


Nu kommer jag att tagga

@Evaeliasson

@MinResaTumörMittLiv

@Ingajohansson

@Stenhagenbettan

@ditten_datten


Att hĂ€nga med pĂ„ den hĂ€r utmaningen. SĂ„ trevligt att fĂ„ lĂ€ra kĂ€nna er alla lite mer ❀


Gillar