Update 🙂


Ville bara berÀtta 2 glada nyheter, bilen startade nÀr jag var ute och testade och hade lugnat ner mig. Har Ingen aning om varför den inte startade dom 10 första gÄngerna. Men strunt samma sÄ lÀnge den funkar sÄ funkar den och nu verkar den vara frisk igen sÄ dÄ var det problemet löst.


2a problemet att fÄ en lÄne kyl/frys frÄn affÀren som man köpt sin vitvara hos, den kvarstÄr. SÄ Thorsells i stan VÀgrar att ge oss en lÄne, det Àr inte deras ansvar. Husqvarnas service kontor erbjuder oss tillslut en lÄne Om vi hÀmtar den i Gbg. Den resan skulle ta ca 6 timmar totalt med stopp inrÀknat.


Det alternativet gÄr bort direkt. SÄ kontentan av den hÀr situationen Àr att Ingen tar sitt ansvar och hjÀlper oss med detta.


Det sista som hĂ€nde idag var att hĂ€n som Ă€r ansvarig för service teamet svarar mig med en lögn att dennes telefon inte fungerade, men hĂ€n kunde tydligen skicka sms till mig đŸ€”Efter gÄrdagens samtal med denna hÀn och jag förklarade lÀget att det Àr stört omöjligt för Oss att hÀmta, detta Àr Deras ansvar att fixa. Inte mitt ansvar som kund!!Bad hÀn dÀrför att ringa mig och fÄr till svar via sms. Allt Àr mycket lÀttare och trevligare att ta över telefon.Detta blev sen hÀns svar.


Som kund blir man otroligt krÀnkt och förbannad. Att ens denna service person kunde me att be oss anvÀnda kylklampar tills dess att problemet Àr löst!! Kan ju dröja precis hur lÀnge som helst innan jag har en Fungerande kyl/frys igen.Lyd ett gott rÄd, köp aldrig nÄgot frÄn Thorsells, gÄr nÄgot sönder trots att garantin finns kvar sÄ fÄr man som kund vara utan kyl/frys tills dess att den blir ersatt eller lagad!Efter det trevliga sms:et sÄ ringde jag till el affÀren i Kungshamn. Hon blev rÀtt sagt rÀtt sÄ förvÄnad över att dom tvÄ instanserna inte löser problemet Ät mig som kund. För som hon sa, Inte ska du vara utan detta, kan dock inte garantera dig en kyl/frys men Ätminstone ett kylskÄp.


Jag blev sÄ glad över att dom ville hjÀlpa mig sÄ att jag Ätminstone har nÄgot att förvara mina matvaror i.


Varför ringde du inte mig pÄ en gÄng frÄgade hon? Ja jag tÀnkte att affÀren jag köpt detta skulle hjÀlpa mig. DÄ jag inte kunde lösa detta lÀngre sÄ ville jag göra ett Sista försök med Er i Kungshamn, ni Àr mitt sista nödrop.


SjÀlvklart hjÀlper jag dig. Kom raka vÀgen hit pÄ fredag nÀr din man har slutat sÄ löser vi detta. Du fÄr lÄna det sÄ lÀnge som det krÀvs, pÄ sÄ sÀtt kan du vara i stugan..KÀrleken sa nÀr han kom hem, frÄn jobbet och den korta visiten hos just Thorsell, vi köper allt from nu frÄn Carlssons el/jakt hemma i Kungshamn. Dom kan man lita pÄ.Nu har kocken hÀr hemma lagat lite kinamat, dagens middag fick bli sÄ hÀr. Men jag tror att det mÀttar nÀr man Àr hungrig som en varg.


Önskar Er en riktigt trevlig kvĂ€ll. Tack för era vĂ€rmande kommentarer, blir sĂ„ glad.


Kramar


Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,
SÄ skönt att det löser sig.....
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack vĂ€nnen â€đŸ„°
nouw.com/passionbagareokock
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag Àr glad att det löste sig, jag vet hur man kÀnner sig
nouw.com/enitalienareisverige
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack fina du đŸ„°
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kommer fortfarande in pÄ dina inlÀgg
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Men vad Ă€r det hĂ€r đŸ˜„ vad Ă€r det som kan vara fel dĂ„?
nouw.com/passionbagareokock
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Bytte Àntligen mitt namn pÄ bloggen. Kan det vara pga detta?
nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,
SĂ„ skönt att det nu löst sig sĂ„ ni kan vara i ert paradis och slipper oroa er för maten, kram ❀
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack solstrĂ„len ❀ det Ă€r en stor fördel att Ă„tminstone ha en fungerande kyl. Kramar pĂ„ dig ❀
nouw.com/passionbagareokock