Underbar måndag ❤


Gokväll, vill kika in här lite snabbt och berätta att min måndag har varit underbar ❤


Efter jobbet idag så köpte vi go fika, plockade upp min mamma och sen åkte vi hem till min son och hans familj. Som farmors och Tomas hjärta har längtat efter honom, vår lilla prins.


Vi busade, fikade och gosade. Den lilla prinsen växer så att det knakar och pratar om livet i största allmänhet, han längtar efter sitt syskon i mammas mage. Bäbis växer också så att det knakar och den 13e oktober är det beräknat att mitt 2a barnbarn ska komma till världen ❤ Tacksamhets känsla i hela kroppen.


Nu känns det dock i kroppen att man har stått, gott och sprungit hela dagen på betong golv i 6.5 km sen med barnbarnet ❤ glad att jag fått ihop 7.5 km idag iallafall och en klapp på axeln ger jag mig själv 🙏


Vi åt middag tillsammans när vi kom hem, plockade i köket efter middagen sen inte ett dyft mer. Sen var det nästan dags för 7 nyheterna och jag känner mig färdig för den här dagen. Vi har en ny dag att få se fram emot imorgon, så nu har jag gosat ner mig i sängen då ögonen går i kors och kroppen skriker Vila. Så jag passar på att säga godnatt till er redan nu. Sov så gott och njut av kvällen.


Kramar


Gillar