Tyst i stugan


I måndags kom sonen +familjen till oss för några nätter och dagar fyllda med aktiviteter. Badkläderna åkte på det första och strandväskorna packades. 23 grader i vattnet och tom farmor tyckte att det var så skönt med saltvatten på den bleka kroppen så där blev vi kvar ett tag. När läpparna började förvandlas till en lite blåare färg och tänderna skaka ja då var det dags att gå upp och värma sig i solen 🙏


På vägen hem så kom en räddningstjänst bil, Samuels favorit bil och färg. Där fick han en liten genomgång av allt som fanns i bagaget. Med ett leende på läpparna så tog vi en promenad hem och halv vägs hemma så kom vår vän Per med sin egenbyggda hot-rod bil. Samuel blev helt såld på honom och hans coola bil. Fick även åka med en sväng runt Hovenäset, tillsammans med Favoriten Tomas "såklart".


Väl hemma så var det dags för middag, varm dusch och sänggång. När Lill prinsen hade somnat då åt vi vuxna fisk och skaldjur i strålande kvällssol. Lånade bilden av min svärdotter, fotografering är hennes hobby. Det blev inte så sent för oss den kvällen. Med en 3åring så börjar dagarna tidigt så några timmar sömn är allt bra att ha för att orka med hela dagen 😎Igår tog vi färjan över till Bohusmalmön, strosa omkring där i hamnen och kika på dom stora cruising båtarna. Lite svårt att få ett familjefoto med så mycket spring i benen, men jag lyckades tillslut fånga familjen ❤Vi åt lunch på ett pizza och hamburgerhak, där fanns något gott för alla.. Min lilla prins ❤Favoriten Tomas och Samuel på väg till bästa fiska krabb stället..Får vi någon krabba idag 🤔Jippiiiiiiie krabborna tyckte om korven och Samuel var självklart helt lyrisk. När vi kom hem från dagens långa äventyr så fick Samuel en överraskning innan läggdags. Vi stekte amerikanska pannkakor med färska jordgubbar, banan och sylt till. Det var en rykande åtgång på dessa och kameran hann inte riktigt med 🤣Ett sista klipphäng innan avresa det var ett Stort måste ❤Nu är det onsdag och hemmet har blivit så tyst och stilla.. Sonen med familj har precis åkt hem då ett besök hos MVC var inbokat på fm. Vi måste ju se så att allt är ok med Samuels lilla syskon som är beräknat i mitten på oktober. Våra dagar har rusat förbi, några intensiva dagar med många roliga aktiviteter på agendan.


Just nu har kärleken och jag placerat våra bakdelar på soffan, lyssnar på Nyhetsmorgon samtidigt som tvättmaskinen gör sitt jobb. Det blir nog en lugn dag idag med återhämtning och troligtvis ett dopp.. Oj nu blir det visst en liten sväng till tippen med lite mer skräp från garaget, Coop och frissan..


Ta hand om er och njut av dagen.

Kramar


Gillar