Tröttheten knakar på min axel


John blund har knackat på min axel ett tag nu, varit trött hela dagen tycker jag. När man haft så många nätter med dålig sömn, en sjuk vovve, ens egna sjukdom, cancer inom familjen mm mm. Känns som att det varit rätt mycket att bearbeta och kämpa med. Sömn är något man Aldrig kan sova ikapp jag vet, men åh vad jag önskar att man kunde göra det..


Precis som hemma så har mycket stundtals stått stilla pga min sjukdom. Det börjar bli ordning hemmavid och kännas bra. Nu hoppas jag att kunna få inreda lite i stugans sovrum, det behöver inte vara stora dyra saker. Men vårt sovrum i stugan behöver säng lampor, en vit eller mörkgrå sängkappa och en sänggavel av panel som T bygger själv.


Sänggaveln ska sen målas i samma gråa nyans som sängborden. Någon stor matta är tyvärr inget att tänka på, då vi har vovvar så jag skulle ha ett rent helvete med att hålla dessa rena, så tyvärr går min önskan om att ha en stor matta under sängen bort. Min vita virkade taklampa är jag kär i och väldigt nöjd med den.


Jag är på väg till sängs nu, hoppas att natten blir givmild mot mig. Säger nattinatt nu och önskar er en riktigt God natt.


Kramar


Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
🌷🌷🌷🌷
nouw.com/sandrasjoberg
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Evaeliasson
Evaeliasson,
Sov gott vännen, här blir det sängdags oxå ❤️❤️
nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Sov gott vännen ❤❤
nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Sov så sött, hoppas att kvälls dejten var mysig ❤
nouw.com/passionbagareokock