Tänk positivt och sprid glädje

Hej alla fina ❤

Jag är en sån gröngöling på detta med att blogga, nästan så att jag börjar undra vad jag håller på med 🤔 men ju mer jag tänker på detta, ju fler ord jag får ner på pränt och delar med mig av, min vardag - mitt liv, desto mer börjar jag inse att, jag tycker verkligen om detta. Att prata med Er där ute i bloggvärlden.

Allt detta började när jag blev sjukskriven. Sjukskriven såpass länge att jag smått började bli tokig av att ligga hemma, vanka fram och tillbaka & precis göra ingenting. (I ett tidigare inlägg så delade jag med mig lite av Varför jag är sjukskriven.)

Hur som, när man ofrivilligt blir sjukskriven och dagarna bara innehåller konstant smärta 24/7. Då börjar man att fundera på vad f.. det är frågan om och många många många tankar har det blivit. Vad får mig att må bra då? Familjen så klart.. Ossi.. Baka och laga mat.. Vara på kusten och inhalera lugnet.

Tyvärr så bidrar smärtan till att jag inte kan baka eller laga mat som innan sjukskrivningen, inte heller att sätta sig i bilen och dra ner till kusten är något jag kan göra i dagsläget.

Min älskade och underbara 2a hälft hjälper mig att kånka och bära, köra bil, stöttar mig genom dagarna. Med hjälp av honom så kan jag göra saker. Som ger mig glädje och tillfredställelse.

Jag fick en tid till nevrologen igår. Äntligen.. Längtar efter deras hjälp & undersökning, som jag ser det så kan det bara bli bättre ❤ Jag kommer att bli bättre..

Så tänk positivt, alltid och för evigt!!!

I förmiddags åkte vi till min far och gratulerade honom på sin födelsedag, 86 år är en stor bedrift och han är en utav mina två största Idoler. Mor ❤ Far

Födelsedagsbarnet fick trisslotter, Harroboy, dagens dubbel och choklad. Och mor bjöd på gofika i vanlig ordning, vaniljbullar och kärleksmums för att nämna några godsaker 😊

Imorgon bitti åker vi till stugan och vi ska bara vara. Elda i spisen, äta gott och rå om varandra. Det är länge sen vi var i stugan och längtan är enorm. Nu ska Ossi få en kvällspromenad och sen är det dags för hockey match. Hoppas att det går vägen för dom blå/vita krigarna ikväll 💙

Önskar Er en fortsatt trevlig kväll. Kramar Lotta ❤

Gillar

Kommentarer