Tänder ett ljus


Tänder ett ljus för min fina syster ❤


Har lagt mig i sängen & kopplar av, somnar vilken när som helst, med min kärlek sovandes bredvid 🥰 Jösses det är inte så värst mycket jag har gjort idag, tömt diskmaskin, tvättat en maskin tvätt, vikit handdukar och planterat om mina flamingo blommor som jag fick för 5 år sen av Syster. Tänk att dom har blommat varje dag i fem års tid, det säger en hel del om dom blommorna, jag fick dom med kärlek 😍


Men jag tar allt i mitt egna tempo.


Imorgon bitti måste måndagens punkter gås igenom med början 07, har många måsten att beta av, förra veckan kom Livet emellan.


# Ett samtal till veterinären då Ossi mår skit igen, nu åker vi in med honom och hoppas på det bästa. Något annat vågar jag INTE tänka på. Han måste in imorgon på undersökning punkt slut..

# Prata med reumatologen

# åka till guldsmedsaffären på tisdag eller onsdag. Köpa 3 st silverhjärtan med halsband och gravera in ord som sen systers barns ska få. Tyvärr hanns detta inte med, då lovade jag att fullfölja detta åt Syster ❤Jag vet att syster numera även är min vakande ängel och jag känner mig trygg då jag har henne vid min sida 🙏Så här vacker var/Är hon, min finaste syster och vän, lika fin som ängeln på bilden ❤🙏


Sorg arbetet bearbetar vi alla människor på olika sätt, det Viktigaste är att låta det ha sin gilla gång. Man kan lära sig att leva med sorg och saknad, men det betyder inte att man glömmer.


Nä nu är det dags att säga Sov gott till er så hörs vi en annan dag.


God natt


Gillar