Tack för en fin dag


Är så tacksam även om Mitt liv INTE har tett sig som jag kanske trodde att den skulle göra, det är så otroligt mycket som har hänt sen augusti 2019 och då saker som jag nu i efterhand förstår och vet att jag inte kunnat eller kan påverka. Det är så mycket som har hänt under hela mitt liv, saker som jag vet nu i efterhand varit en resa i skolan av lärdom.


Jag vet att jag har en lång resa kvar angående det som har hänt Mig det senaste året MEN jag är ändå tacksam FÖR att Jag lever, kärleken och jag VI är friska trots att jag har "någon" sjukdom, barn och barnbarn är friska, barnen har vuxit upp och allt har gått bra för dom. Inget har kommit till skänks allt det dom har det har dom jobbat med för att få. Jag är så stolt över mina barn.


Ligger här i min nybäddade säng och tänker på allt detta som har hänt min älskade syster, att det sker av en anledning Det är något som jag Aldrig någonsin kommer att förstå men jag har förlikat mig med att hon nu påbörjat hennes resa mot slutet. Det är inget vi kan göra något åt. Hela familjen är i precis samma chock tillstånd. Men livet måste fortsätta att levas och Levas tills den dagen då det tar slut. Varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund tills man tar sitt sista andetag. Jag tror att när man förstår detta så är livet lättare att leva, tunga som lätta dagar.


Som nu när jag ligger här i min nybäddade säng, min älskade snarkar så att taket snart lyfter och Ossi gör honom sällskap. Jag Är Evigt Tacksam Över att jag lever.. Därför att jag är Tacksam. Så njut av dina dagar som om den vore den sista för man vet Aldrig om morgondagen kommer ❤ Lev ditt liv väl och var Tacksam över det du har i ditt Liv 🙏


Nu tänker jag säga God natt till er alla natt råttor som fortfarande är vakna, hoppas att ni kommer att sova gott.


Sov gott 🥰

Kramar

L


Gillar