Stor kopp kaffe


God morgon på er, hoppas att ni har sovit gott och är taggade för veckans soliga tisdag. Vi har iallafall strålande väder ☀️


Igår morse hade jag mina möten med både fysioterapeut och min lärare. Det gick väl ok eller jag vet inte riktigt hur det gick. Det enda jag fick var en ny medicin mot smärtorna som ska tas till sänggåendet. Man får räkna med upp till 2 veckors inkörningstid innan man märker av full effekt, det är olika från person till person. Mina blodvärden är iallafall äntligen Perfekta och det är en sak att glädjas åt.


Sen skickades även en remiss till Mössebergs rehab center där man får träffa andra i liknande situation som en själv, få chansen att prata med likasinnade Om sjukdomen, lära sig att hantera sjukdomen, kanske hitta nya träningsformer som passar, träna i varma bassänger mm mm. Vi får väl se hur lång väntetid det är nu eftersom vi fortfarande har pandemi i vårt avlånga land.


Det var rätt roligt att läkaren säger, "var beredd på att det är en tuff rehabvecka, många tror att det blir en spavecka"


"Jösses så jag, tror inte att jag kommer ha några problem med detta då jag har kämpat med detta med Blod Svett och Tårar sen september 2019"


"Nä där har du en poäng får jag till svar"


Ibland undrar jag om jag är helt ensam i världen mot denna objudna gäst jag fick. Man känner sig liksom så jävla ensam i allt detta emellanåt.


Så jag ser fram emot att få träffa en grupp proffs på reumatisk rehabilitering och kronisk smärta, återhämtning, anpassning och framförallt att få prata om sjukdomen och få ytterligare lärdom och dom rätta redskapen för att kunna hantera sjukdomen på Bästa sätt.


Just nu dricker jag min sista kopp kaffe och lyssnar på nyheterna. Kommer inte göra ett dyft då jag kastade in handduken i söndags kväll, kroppen behöver ordentlig vila. Smärtorna jag har haft den senaste tiden har tagit ut sin fulla rätt.

Nu räckte det.


Det blir Återhämtning och vila i några dagar, sen ska jag nog vara fit for fight igen 🙏
Igår mitt på dagen gick jag ner till bastun och bokade en tid, spenderade några timmar där. Varvade värmen i bastun med att svalka av mig.


Det konstiga är att när jag sen har varit hemma en liten stund så börjar jag frysa igen, så då får filten och tröjan åka på igen. Så där har jag hållt på sen i lördags kväll. Fryser ändå in i lederna och sen blir jag varm Omvartannat??


Fattar inget..


Det var därför jag kastade in handduken och ger kroppen det den behöver, vila och återhämtning.


Nä nu ska jag ta en liten långsam promenad i solskenet och njuta lite.


Sköt om Er och ta hand om Er, för det finns bara en utav oss vardera ❤


Kramar


Gillar

Kommentarer