Stallebrottet Bohusmalmön


God morgon på er, har precis kommit hem från veckans 3e natt pass och det var lugnt och skönt på jobbet inatt. Känns extra skönt att det är 2 pass kvar den här veckan och nästa är det 3-5 nattpass och sen har jag semester 🙏❤ nyduschad, ansiktsmask på och av, serum insmord och lite frukost finns i magen. Ja det var dags att unna huden lite lillelördags feeling.


Igår em när kärleken kom hem från jobbet så drog vi en kopp kaffe ihop och en mellis (min frukost) och sen åkte vi till mor och far, tog vägen förbi Lidl och köpte med några varor till dom.


Far har äntligen fått en tid till röntgen, blir tisdag nästa vecka. Nu kanske vi äntligen får veta vad som är precis med honom. Sen dess att han fick den där förbannade hostan och svårt att svälja symptomen så har han magrat något så hemskt. Blir tårögd när jag tänker på det och ser honom. Han som älskar mat av alla dess slag. Då han oftast får hostattack och har svårt att svälja det han äter, så har det istället blivit åt andra hållet, att han nästan inte äter något alls, baraför att han inte orkar med allt besvär han får då han ska svälja. Då är det ju inte så konstigt att han magrar och rasat i vikt. Ska bli så skönt att han äntligen får komma till röntgen. Mamma har haft ett rent helvete med det här, orolig som tusan och är nära gråten var och varannan dag dom senaste veckorna. Klart att det tär på dom.


Hur som helst, vi kom till mor och far fikade tillsammans på deras altan. Då får Tomas äntligen se den där bålgetingen som jag pratat om. Den kröp in under takpannorna där honan och boet är. Jag diskuterade allt detta i torsdags med mina föräldrar men då var det ingen som lyssnade på mig. Men när kärleken började prata om allvaret med bålgetingar, ja då tog det hus i helvete. Sagt och gjort, vi åker till Odal och köper ta-död-på-geting-bo. Sprejar i boet och herrejösses vilket liv det blev. Bålgetingarna blev helt galna, en efter en och ramlade ner på altan golvet och dog. Imorgon kväll åker vi tillbaka och sprejar ny omgång.


Är det inte konstigt att man ska behöva säga och förklara vissa saker flera gånger innan poletten ramlar ner 🤣🤣🤣


Blev hemma lite senare än planerat så det blev en pizza till middag och kvällsmat. Sen vilade jag en liten stund före jobbet och glodde på fotbolls matchen. Så min tisdag den bara flög förbi.


Har helt glömt bort att berätta att för ett par veckor sen så bokade vi biljetter till stallebrottet på Bohusmalmön. Vi ska lyssna på Johan Bodin och Night of Queen. Då vi är ett stort fan av Queen och deras musik så behövde vi inte många millisekunders betänketid när biljetterna släpptes. Så fredagen den 16 Juli kl 19 då ska vi gå på en Underbar musik konsert ❤


Känns bra att ha detta att se fram emot i sommar 😍


Nä hörrni, nu ska jag försöka sova några timmar och förhoppningsvis får jag ytterligare en fin dag att njuta av när jag vaknar.


Önskar er en riktigt fin lillelördag och ta hand Er ❤


KramarGillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Bålgetingar är inget att leka med

nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Absolut det har vi äntligen fått dom att inse

nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,

Skönt att din pappa äntligen ska få en röntgen och att ni kan få nått svar 🙏 Så roligt med en musik konsert att se fram emot 😃 En fin lill lördag till dig när du vaknar, kramar 🥰

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Har samma känsla gällande pappa ❤ tack ska försöka bli av med skallebängen när jag nu vaknade Alldeles för tidigt 😔 men jag ska göra dagen till den bästa möjliga 🥰 kramar till dig ❤

nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,

Trevligt med lillelördag

nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Lillelördag och halvlek på arbetsveckan, kan knappast bli så mycket bättre ❤

nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,

Vad roligt med konsert, jag har också en och se fram emot.

nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Åh vad trevligt, vad ska ni gå på för konsert?

nouw.com/passionbagareokock
Susann,

Vad skönt att röntgen är inplanerad för din pappa. Det är jobbigt att inte veta.

zinnie.se
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Ska bli så skönt att få svar

nouw.com/passionbagareokock