Sovmorgon idag 🙏


God morgon på er, jag har lyst med min frånvaro rätt så mycket den här veckan här på bloggen men det är som det är. En har inte riktigt orkat med så mycket extra. Igår efter jobbet gick jag en sväng till Lindex och tittade, mamma följde med mig. Jag hittade två toppar som båda går i marinblått, ska visa dom till er vid något tillfälle.


Imorse ringde inte larmet på mobilen, sov så länge som jag behövde. Blev sovmorgon till 08 ❤ kärleken var iväg imorse och köpte nybakt bröd till frukost. En lugn och mysig startvår helg. Vi har inte något speciellt inplanerat i helgen. Middag ute på restaurang är det tänkt idag, sen tittar vi på shl premiären på cmore 💙 strax ska vi åka till ÖoB och inhandla hygienartiklar, förrådet börjar sina nu och det är skönt att få det påfyllt för en tid framöver. Vi har även tänkt att åka till Dollar store och köpa en skohylla till föräldrarna då deras har gått sönder. T köpte en därifrån till oss i veckan, passade perfekt till vår lilla hall och nu är det ordning och reda på skofronten 🙏


Blir en lugn och mysig dag ❤Nu är höst planteringarna i full gång och på något vis skapar det en ännu mer mysig stämning, iallafall för mig.


Önskar er en riktigt härlig dag tillsammans med era nära och jag hoppas att ni njuter av dagen som ges.


Varma kramar


Gillar

Kommentarer