Sömnen är A & O


Hej på Er


God morgon eller God förmiddag 🤔


Jag har sovit som en Klubbad säl inatt och det känns skönt. Någon gång borde jag väl sova och inatt hände det. Så jag antar att Av Ren och skär utmattning så sov jag nu inatt. Kan knappt med att säga hur länge jag har sovit men jag antar att det blev så här inatt iom att jag inte sovit på 2 nätter. Jag la mig vid 00.30 och sov tom 10.30 och med bara ett uppvak och en godmorgon puss hejdå från kärleken imorses ❤


Min mor sa till mig att Det var bra att jag äntligen sov gott inatt och poängterade att jag INTE skulle bry mig om vad klockan var, min mor är en så klok kvinna. För i normala fall när jag var frisk så hade jag fått lätt panik om detta hade hänt, skulle kännas som att hela dagen hade varit förstörd. Men inte nu, prio är och förblir att jag ska få rikligt med sömn så att jag ska kunna återhämta mig. Så hur som helst jag sov så gott inatt och är tacksam för det.


Jag hade en fin kväll tillsammans med min barndomsvän igår och då även om vi inte har setts så ofta den senaste tiden så märks inte det av alls. Vi fortsätter precis som vanligt och tar vid där vi var sist, pratar om Allt mellan himmel och jord och med henne är samtalen Alltid lika intressanta givande och trevliga. Dessutom så var det så skönt att få komma ut lite "själv" köra bil o kunna ta mig från A till Ö helt på egen hand.


Innan mina veckor på Sahlgrenska så mådde jag relativt bra, mediciner o behandling hjälpte och kroppen svarade mer och mer. Minns dagen då jag bestämde mig för att baka lite kanelbullar. Gubben var på jobbet och jag ville överraska honom med lite nybakat. Jag som älskar att baka och laga mat drog fram min assistent och gjorde en halv sats bulldeg. Tog en evighet att göra men det gick. Det var så rogivande att i ca 4 timmar baka, att göra något som jag älskar att göra och tillslut blev det 2 plåtar kanelbullar.


Glömmer aldrig när han klev innanför dörren och jag hör hans röst säga till Ossi "Va gott det luktar, har matte varit i bageriet och köpt nybakta bullar " och när han kliver in i köket ser mig sitta vid köksbordet och penslar ägg på bullar 😊 Den lyckligaste mannen jag någonsin sett. Dels över att hans älskling har bakat men framförallt för att jag mot alla odds har lyckats baka. Med envishet och bestämdhet kommer man långt.


Så på bilderna ser ni mitt bullbak och nästa vecka har jag förhoppningen om att försöka baka igen. Tiden får utvisa!


Vet inte riktigt varför jag svamlar om det här idag men jag antar att jag känner mig lycklig, fick 10 timmar på mitt sömnkonto inatt, träffade min vän igår och våra barn barnbarn och vovvar mår bra ❤


När jag skrevs ut från Sahlgrenska så satte läkaren omgående in kortison och den nya medicinen. Kortisonet var en alltför låg nivå och med en alldeles för stor sänkning alldeles för snabbt och en alldeles för kort period. Men jag gjorde snällt som han sa. Detta har resulterat i att jag inte mått så bra rörligheten har svarat alldeles för klent och smärtan har gått upp o ner.


Så igår fick jag ringa till Sahlgrenska och prata med dom och berätta allt dessutom ifrågasätta jag varför min läkare inte fått anteckningarna från dom. Så nu idag är Allt ordnat och jag har hållt på med lite ideellt arbete 🤣


Nu äntligen äter jag rätt dos som funkar för mig och effekten kommer jag att märka av rätt så omgående ❤


TACKSAM!


Inser nu att detta inlägg blev hiskeligt långt men det var skönt att få skriva ner mina tankar & känslor.


Tack för Ni finns här hos mig ❤


Hoppas att ni har en fin torsdag och vet ni va 🤔 det är inte långt kvar till helg igen Jippiiiie 😉


Tittar ut genom fönstret och ser snön bara Vräker ner 🙈 Uschijamig


Kram

L

Gillar