Sommar vs Höst


Vet ej vad vi haft för väder idag den 7 juli, sommar kan jag absolut inte kalla det för. Det har mer känts som en höst dag, en dag jag kunde ta på mig stövlarna och komma ut i skogen plocka lite svamp och bär.


Stundtals var det varmt och skönt i solen när den kikade fram men när den sen blev besegrad av molnen och störtskurar blev det Olidligt kallt..


Måste erkänna att jag tänkte "Måtte inte sommaren vara över"Jag kan inte påstå att vi gjort något speciellt idag utan det har verkligen varit en bara vara dag, det har varit så lugnt och skönt ❤


Måtte sommaren komma tillbaka igen så jag snart får ta en promenad ute i Ramsvikslandet och njuta av detta igen..Eller att kunna klä sig i sommar kläder gå barfota och njuta av solen. Nu längtar jag efter sommar och värme.


I juli har kärleken och jag 2 jordgubbstårtor att baka och bjuda varandra på. På torsdag hoppas jag kunna baka 2 tårtbottnar varav en lägger jag in i frysen och den andra blir till en jordgubbstårta på fredag då min älskade 2a hälft fyller år.


Nu tror jag bestämt att John blund ropade mitt namn, dags att försöka få lite sömn. Önskar er nattråttor en god natt och hoppas att ni sover gott.


God natt och kram


Gillar